„Atstumas tarp žmonių – sąlyginis dalykas. Ir jis nebūtinai reiškia metrus. Kartais nereikia daug laiko, kad kažką prisileistumėm labai arti. Kartais net nereikia su žmogumi artimai bendraut, kad vienas apie kitą žinotumėm kažką esminio. Ko galbūt niekas kitas niekada nesužinos. Tai ir žavinga, ir grėsminga tuo pačiu metu“, – pranešime spaudai sako Ieva.

Tiesa, juk kartais būna ir priešingai: laikas eina, pažinimo tarsi turėtų daugėti, o jaučiam, kad pačios esmingiausios, giliausios mūsų pusės šalia esantis žmogus kaip nematė pačioj pradžioj, taip neatranda ir dabar. Tada, nors iš išorės ir rodosi, kad žmonės labai arti vienas kito, iš tikro jų niekas nesieja.

„Šita daina – psichologinis testas. Tie, kurie yra šiuo metu įsimylėję, dainą supras kaip himną visiškam susiliejimui, palaimingam tapimui vienu. Tuo tarpu tie, kurie išgyvena santykių sunkumus, frazę „tarp mūsų nieko nėra“ interpretuos tamsiau. Ir tie, ir tie bus teisūs“, – sako Ieva.

Pamatyti dainos vizualizaciją ir pasitikrinti savo jausmus galima čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)