Festivalis-konkursas „RUMSHK 15”, kuris turėjo vykti birželio 26-27 dienomis Zubovų rūmų kiemelyje Šiauliuose, perkeliamas į rugpjūčio 21-22 dienas.

„Tikime, kad tuomet virusas jau bus apsiraminęs, o gera muzika apramins ir mus, pavargusius nuo karantino. Juk reikia žmones supažindinti su kuriama alternatyvia muzika, skatinti jos gyvą atlikimą, stiprinti alternatyvios muzikinės bendruomenės tarpusavio ryšius. Festivaliu-konkursu „RUMSHK 15“ prasidės „Šiaulių naktų“ renginiai, kurie šiemet, patikėkite, kels pavargusių ir renginių pasiilgusių šiauliečių dvasią“, – pranešime spaudai pasakoja R. Ruokis.

Jeigu nutiktų taip, kad ir tuomet dar nebūtų galima rinktis į koncertus, būriuotis Zubovų rūmų kiemelyje, alternatyvios muzikos konkursas „RUMSHK 15” vis tiek vyks. Visos konkurse dalyvausiančios alternatyvios muzikos grupės būtų atskirai filmuojamos, pasirodymai transliuojami ir renkami geriausi.

„Alternatyvi muzika turi skambėti ir turime skatinti jos kūrimą!“, – optimizmo nestokoja festivalio organizatorius R. Ruokis.

Organizatoriai kviečia alternatyvios muzikos kūrėjus ir atlikėjus dalyvauti alternatyvios muzikos konkurse „RUMSHK 15”. Konkurso nuostatas ir sąlygas rasite interneto svetainėje rumshk.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)