„Mus pirmus „uždarė“ ir paskutinius „atidarys“. Susiklosčiusiose aplinkybėse tai suprantama ir normalu. Bet ar tikrai šou pasaulis tai mažiausiai reikalinga visuomenės dalis? Bent akimirkai įsivaizduokime savo dabartinę buitį be filmų, serialų, muzikos... Ką veiktume vieni uždaryti namuose? Esu tikras, kad populiarioji kultūra tikrai neišnyks, bet yra vienas dalykas, kuris pasikeis iš esmės. Kūrėjams teks priprasti prie žymiai mažesnių atlyginimų ir, manau, ilgą laiką nebegirdėsime kalbų apie šimtatūkstantines pajamas.

Ar tai gerai ar blogai? Aišku, visada geriau visiems uždirbti kuo daugiau. Bet kūrėjas nuo verslininko skiriasi tuo, kad nekurti jis negali. Tad dainų, filmų ir spektaklių dar bus. Štai ir aš pats pristatau savo naujausią dainą „Laikomės“. Ji apie tai, kas pastaruoju metu labiausiai išryškėjo – vienintelis turtas yra artimi žmonės ir bendravimas. Laikykimės vienas kito“, - pranešime spaudai sako Stano.

Išgirsti ir įvertinti naujausią Stano dainą galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)