Alicia Keys

Metų pradžioje išleidusi hitą „Underdog“, Alicia Keys tarsi užbėgo už akių situacijai, kuri netrukus susiklostė visame pasaulyje: „Ši daina yra tarsi malda“, – kūrinį pristato A. Keys. Pasirodymą namų svetainėje, kuris savo jautrumu gali net sugraudinti, žinoma atlikėja skiria medicinos profesionalams. Vėliau ji keisdama originalius dainos žodžius mini studijuojančius būsimus gydytojus, vienišas mamas, kurios laukia išmokos, žmones, esančius fronto linijoje...

John Legend

„Oskarų“, „Emmy“, „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas, seksualiausiu pasaulio vyru pernai pripažintas Johnas Legendas pastaruoju metu žiniasklaidoje dar vadinamas ir karantino žvaigžde. Jis vienas pirmųjų surengė koncertą iš namų, taip pat ne vieną labdaringą pasirodymą.

John Legend su žmona Chrissy Teigen – koncertas iš namų:

Camila Cabello, Shawn Mendes

Camila Cabello naujausio albumo „Romance“ turą teko atidėti, tačiau atlikėja nenustoja dainuoti savo gerbėjams. Ji tai mielai daro savo socialiniuose tinkluose. O pastarajame įraše ji dar pasikvietė ir savo mylimąjį Shawną Mendesą. Kartu jie surengė pasirodymą iš savo namų kiemo Majamyje:

Diplo

Vienu geriausių visų laikų prodiuserių laikomas Diplo laiko namuose taip pat nešvaisto veltui: rengia pasirodymus internete, leidžia dainas (viena jų – „Do Si Do“ – išėjo dar šiandien) ir baiginėja albumą su „Major Lazer“. Taip pat jau gegužės 29 d. jis išleis ilgai lauktą country muzikos albumą. Beje, Diplo viešai įsipareigojo reguliariai surengti gyvus pasirodymus per socialinius tinklus iki tol, kol galės vėl normaliai keliauti ir koncertuoti:

Kito Diplo projekto „Major Lazer“ pasirodymas iš svetainės:

Kygo

Kygo šiandien pristato dar vieną naujieną „Freedom“ (feat. Zak Abel) iš savo naujausio albumo „Golden Hour“, kuris dienos šviesą išvys jau gegužės 29 d. Apie jį Kygo pasakoja specialiame pasirodyme iš savo namų studijos. Jos metu fortepijonu jis sugroja žinomiausius savo šokių muzikos kūrinius:

Calvin Harris

Paskutinė šios pasirodymų iš namų apžvalgos žvaigždė – Calvin Harris, kuris šiais metais pristatė jau keturias „Love Regenerator“ dalis ir suorganizavo ne vieną transliaciją iš savo namų. Pastaroji itin tinkama vakarėliui, žinoma, namuose – vis tik jau savaitės pabaiga!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)