DRAKE – TOOSIE SLIDE

Naujausias šokio iššūkis pagal šviežiausią Drake hitą „Toosie Slide“ įsibėgėja! Kaip pats Drake teigia, „kadangi dabar nevyksta vakarėliai, noriu juos perkelti į „TikTok“ Naujausiam šokio iššūkiui jau pasirašė ir superžvaigždės, pavyzdžiui, popdainininkas Justinas Bieberis.

Pavyzdžius galite išvysti paspaudę čia ir čia.

ARIZONA ZERVAS – ROXANNE

Virusiniu hitu tapęs „Roxanne“ vis dar yra vienas populiariausių kūrinių „TikTok“. Vieni pagal šią dainą demonstruoja pirštų miklumą, kiti – kojų, o treti kuria įvairiausius iššūkius namiškiams.

Pavyzdžius galite išvysti paspaudę čia, čia arba čia.

SAINT JHN – ROSES – IMANBEK REMIX

„Roses“ remiksas jau seniai pralenkė originalios dainos perklausas internete. Jo autorius 19-metis muzikos prodiuseris iš... Kazachstano. Daugybė nuotaikingų „TikTok“ vaizdo įrašų pagal šią dainą taip pat sėkmingai renka peržiūras.

Pavyzdį galite išvysti paspaudę čia.

DOJA CAT – BOSS BICH

Praeitoje „TikTok“ apžvalgoje buvo šios sparčiai kylančios amerikiečių divos Doja Cat virusinis kūrinys „Say So“. Šįkart – „Boss Bich“, kuris ypač išpopuliarėjo per karantiną.

Pavyzdį galite išvysti paspaudę čia.

RODDY RICCH – THE BOX

Roddy Ricch, kaip ir legendiniai reperiai Dr. Dre ir Kendrick Lamar, yra iš Komptono, Kalifornijoje. Šio miesto gatvės mokykla, panašu, teigiamai paveikė ir Roddy, kuris šiuo metu yra vienas perspektyviausių jaunųjų JAV reperių, o jo hitas „The Box“ įkvėpė daug smagių „TikTok“ vaizdo įrašų.

Pavyzdžius galite išvysti paspaudę čia ir čia.

TREVOR DANIEL – FALLING

„Falling“ perklausos „YouTube“ siekia daugiau nei ketvirtį milijardo, „Spotify“ – jau kone pusę milijardo, o „TikTok“ su šia daina – virš 30 mln. originalių klipukų: ir nuoširdžių vokalų, ir originalaus kūrinio parodijų.

Pavyzdžius galite išvysti paspaudę čia ir čia.

BENEE – SUPALONELY

Ši mergina pirmiausia užkariavo gimtąją Naująją Zelandiją, o dabar jos hitas „Supalonely“ kyla jau ir Didžiosios Britanijos topuose. Pagal šį singlą sukurta apie 20 mln. klipukų, kuriuose atkurti tiktokinius šokius mokosi ir vyresnioji karta.

Pavyzdžius galite išvysti paspaudę čia ir čia.

DOJA CAT – CANDY

Dar vienas tiktokinis Doja Cat hitas „Candy“ įkvepia ne tik šokiams, įvairiausiems iššūkiams, bet ir dar kūrybingoms dainos interpretacijoms. Pavyzdžiui, užsisakant kavos išsinešimui pagal dainos melodiją:

Pavyzdį galite išvysti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)