Pasak grupės atlikėjo Dainiaus Dimšos, pirmieji šios dainos akordai buvo kurti dar lapkritį, po truputį vis tobulinant jos skambesį. Šviežio muzikos gūsio įnešė ir naujas atlikėjas Eimantas, prie grupės prisijungęs tik šių metų kovo mėnesį. „Karantinas apvertė mūsų gyvenimus ir veiklas aukštyn kojomis, tačiau dėl atšauktų koncertų ir sustojusių darbų, atsirado daugiau laiko kai kurių projektų užbaigimui bei naujų pradžiai,“ – pasakoja D. Dimša.

Paklaustas, ar nauja daina skirta būtent kažkurio atlikėjo mylimajai, Dainius pabrėžia, kad hitas skirtas visoms moterims – mūzoms, kurios vienu metu yra „visa tiesa ir paslaptis“. Vaikinai neabejoja, kad daina turi pavasarinio vaibo, kuomet norisi pasitempti, pasipuošti, imtis naujų projektų, sulaukti naujų potyrių ar net romantiškų jausmų. „Tikime, kad net labiausiai rutinoje ir buityje paskendusios moterys pajus šiokį tokį virpuliuką, atnešiantį daugiau energijos, motyvacijos ir nuotaikos,“ – apie dainą pasakoja Vytautas Mackonis.

Atlikėjai Dainius Dimša, Vytautas Mackonis bei Eimantas Jakubauskas šiuo metu prie grupės projektų darbuojasi atskirai, tačiau daugiau laiko skiria kūrybai, įrašams bei naujiems šokių judesiams. Grupė žada neužilgo parodyti dar daugiau naujienų, o pasibaigus karantinui visa jėga grįžti į sceną su nauju projektu, rašoma spaudos pranešime.

Nauja daina „Pasaulio Mis“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)