ALAN WALKER & RUBEN – HEADING HOME

Patiks, jei patinka Kygo, Martin Garrix, Alesso

Atrodo, kažkur jau girdėta! Taip, neklystate, šį kūrinį Alano gerbėjai išgirdo ir iškart užfiksavo dar 2016 m. gyvų atlikėjo pasirodymų metu. Tačiau tik balandžio 1 d., „Heading Home“ buvo išleistas oficialiai ir dar – su įspūdingu vaizdo klipu!

ORVILLE PECK – SUMMERTIME

Patiks, jei patinka Nick'as Cave'as, Lana del Rey, išskirtiniai vyriški vokalai

Kaukėtas country muzikos atlikėjas Orville'as Peckas yra vienas naujausių „Columbia Records“ vardų ir sparčiai kylanti muzikos žvaigždė. Vienišo ir paslaptingo reindžerio įvaizdis jam tinka! O kur dar unikalus balsas ir „Summertime“ vaizdo klipas iš JAV platybių glūdumos!

DRIPREPORT – SKECHERS

Patiks, jei patinka parodijos, Bolivudas, trap muzika

„Instagram“ muzikinių memų kūrėjas staiga tapo ne tik socialinių tinklų žvaigžde, bet ir atlikėju, kurio kūryba puikuojasi net „Billboard“ ir „Spotify“ topuose. O DripReport virusinis hitas „Skechers“, parodijuojantis šiuolaikinę muziką per Bolivudo estetiką, yra absoliutus hitas, su daugiau nei 30 mln. peržiūrų vien tik „YouTube“ platformoje.

KYGO FEAT. ZARA LARSSON, TYGA – LIKE IT IS

Patiks klubinės muzikos mylėtojams, kurie taip pat mėgsta „Radistus“, Robin Schulz

Trys superžvaigždės vienoje dainoje – norvegų šokių muzikos pažiba Kygo, švedų popžvaigždė Zara Larsson ir ekscentriškasis amerikiečių reperis Tyga – negali nežavėti. Vaizdo klipas, kuriame skirtingose daugiabučio lokacijose pasirodo dvi iš trijų žvaigždžių, dar labiau intriguoja.

B YOUNG – WANT2

Patiks, kam norisi lėto vakaro ar tingaus ryto garso takelio...

Šis kiprietiškų šaknų turintis reperis B Young iš Londono išsiskiria balse skambančia rytietiška melancholija, kuri puikiai dera su šiuolaikine repo muzika. Ir išties, naujausia B Young kūryba hipnotizuoja ir užburia vis daugiau žmonių visame pasaulyje.

KHALID, DISCLOSURE – KNOW YOUR WORTH

Patiks, kam patinka lengvos šokių muzikos dainos su gilesne prasme

Tai yra antras kartas, kai teksasietis Khalid apsijungia bendram kūriniui su šokių muzikos profesionalais iš Didžiosios Britanijos „Disclosure“. Graži ne tik dainos žinutė (žinok save vertę / rask, kas tave mylės tokią, kokia esi, net blogiausioje situacijoje), bet ir jos vaizdo klipas, kupinas nuotaikingos choreografijos.

LOUIE BLUE – HIT IT

Patiks, jeigu patinka vasaros brizu dvelkianti muzika, J. Viewz ar Jamie Woon

18-metis suomiškų ir itališkų šaknų turintis muzikos naujokas Louie Blue artėjančiai vasarai sukūrė hitą. Dainos vaizdo klipe – dar daugiau vasaros ir ilgesio be galo laukiamam karštajam sezonui.

NOTHING BUT THIEVES – IS EVERYBODY GOING CRAZY?

Patiks, kam patinka „The 1975“, „30 Seconds to Mars“, „Arctic Monkeys“, „Muse“

Šio šimtu procentu garantuoto hito pavadinimas idealiai tinka šių dienų nuotaikoms pasaulyje. „Ar čia visi eina iš proto?“ klausia viena sparčiausiai kylančių roko grupių „Nothing But Thieves“. Stadioninis skambesys ir užvedantis ritmas neleidžia nusėdėti ramiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)