Naujas vardas Lietuvos muzikinėje padangėje – atlikėjas Kristis, panašu pasiruošęs sudrebinti ne juokais. Pasak atlikėjo, kūrinys „Judu Kaip“ debiutiniu tapo visai neplanuotai, rašoma pranešime spaidai.

„Daina gimė labai spontaniškai, kai draugas studijoje nusijuokė išgirdęs vieną lietuvišką kūrinį ir pasakė – „čia Lietuva, judu nebent kaip Saulius Prūsaitis“, aš būdamas tuo metu prie mikrofono įdainavau šį priedainį. Tai buvo momentinis prikolas ir ta daina ilgai pragulėjo“, – pasakoja kūrėjas.

Krisčio teigimu, vėl prie dainos sugrįžti pavyko visai neseniai, kai atsirado laisvo laiko. Tuomet pavyko ją užbaigti nuo pradžių iki pabaigos.

„Kai užbaigėme dainą ir parodėme draugams, visi pradėjo prašyti atsiųsti ir pastebėjome, kad žmonės labai pozityviai priima. Tuomet tai buvo ženklas, kad turime ją paleisti, tiesa nusprendėme tai padaryti kartu su vaizdo klipu, kad visiems būtų aišku, kad tai tik komedija“, – atvirauja Kristis.

Pasak debiutuojančio atlikėjo, svarbiausia, kad žmonės tai priimtų kaip pozityvą ir atskirtų vaizdo klipe įkūnytą alter ego Damn Boy, kuris perteikia hiperbolizuotą Krisčio gyvenimo patirtį.

„Vaizdo klipe įkūnytas personažas nori būti toks, kaip Saulius Prūsaitis, todėl pasisavinęs jo dokumentus ir pinigus ateina į kazino linksmintis. Komedija arba juokinga, arba ne komedija – tiesiog pažiūrėkite šį klipą“, – ragina vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)