Karščiausios muzikos naujienos, esamos ir būsimos žvaigždės, kuriomis jau patikėjo viena didžiausių muzikos kompanijų pasaulyje „Sony Music Entertainment“ – kiekvieną savaitę „Delfi“ pristatomoje muzikos naujienų apžvalgoje.

CHILDISH GAMBINO – TIME

Patiks įvairios muzikos mėgėjams ir puikiai tiks energingam rytui

Childish Gambino sudėtinga „pakišti“ po vienu muzikiniu žanru, todėl jis ir jo muzika patinka daugybei žmonių visame pasaulyje. O praeitą savaitę jis dar išleido ir šviežutėlį albumą „3.15.20“. Pirmasis albumo singlas „Time“ įrašytas su jaunimo ikona Ariana Grande. Sunku nejudėti pagal šią puikiai „sukaltą“ dainą.

KYGO FEAT. ZARA LARSSON, TYGA – LIKE IT IS

Patiks, klubinės muzikos mylėtojams, kurie taip pat mėgsta Alesso, The Chainsmokers, Robin Schulz

„DJ superžvaigždė“ – taip po tarptautinio hito „Higher Love“ žiniasklaidoje yra vadinamas Kygo. Panašu, kad „Like It Is“, išleistas tik šiandien ryte, irgi pretenduoja į muzikos aukštumas. Tai sufleruoja ne tik Kygo vardas, bet ir dar keli, prisidėję prie šio singlo – „Granatos Live“ pernai pasirodžiusi švedų popžvaigždė Zara Larsson ir ekscentriškasis reperis Tyga.

NOTHING BUT THIEVES – IS EVERYBODY GOING CRAZY?

Patiks, kam patinka „The 1975“, „30 Seconds to Mars“, „Arctic Monkeys“, „Muse“

Šios dainos pavadinimas idealiai tinka šių dienų nuotaikoms pasaulyje. „Ar čia visi eina iš proto?“ klausia viena sparčiausiai kylančių roko grupių „Nothing But Thieves“. Stadioninis skambesys ir labai užvedantis ritmas neleis nusėdėti ramiai.

ANT SAUNDERS – PEDESTRIAN

Patiks, jei patinka Edas Sheeranas, Johnas Legendas, Frankas Oceanas

Vos prieš savaitę išleistas singlas įkvėps trypčioti ir linguoti. Vokietijoje gimusi amerikiečių ritmenbliuzo jaunoji žvaigždė Ant Saunders pirmiausia „sprogo“ jaunimo pamėgtame socialiniame tinkle „TikTok“ su daina „Yellow Hearts“, kuri dabar turi virš 300 mln. perklausų. Ar tokia pati sėkmė laukia ir „Pedestrian“?

ANDERSON .PAAK & JUSTINAS TIMERLAKE – DON'T SLACK

Patiks šeimoms su vaikais, ypač tinka kūrybinei pertraukėlei

Filmo „Trolls World Tour“ garso takelis turbūt ne ką mažiau laukiamas nei pats filmas, nes šį albumą prodiusavo pats Justinas Timberlake'as. Smagios nuotaikos užtaisas yra ir antrasis šio garso takelio singlas „Don't Slack“.

TYGA FEAT. MEGAN THEE STALLION – „FREAK“

Patiks tiems, kas nori namuose užsikurti tikrą repo vakarėlį

„Grammy“ nominanto ir šių dienų repo ikonos Tygos naujausias kūrinys nepaliks abejingų, kaip ir gundančiais judesiais prisotintas dainos vaizdo klipas su charizmatiškąja Megan Thee Stallion.

PABLLO VITAR, THALIA – TIMIDA

Patiks tiems, kas mėgsta Lotynų Amerikos populiariąją muziką

Savaitės latino muzikos naujiena – dvi Lotynų Amerikos divos – brazilė ir meksikietė – viename klipe! Viena jų – lietuviams puikiai iš meksikietiškų serialų pažįstama aktorė ir dainininkė Thalia. Beje, vis dar tokia pati švytinti ir daili!

LITTLE MIX - BREAK UP SONG

Patiks, kam patinka 80-ųjų skambesys ir merginų pop grupės

„Little Mix“ yra viena populiariausių šių dienų merginų grupių pasaulyje. Vien „YouTube“ ji turi virš 3 mlrd. peržiūrų! Šįryt „Little Mix“ visam pasauliui pristatė ilgai lauktą „skyrybų“ singlą! Ne, grupė nesiskirsto, bet nauja daina – apie iširusius santykius ir laiką po jų.

BROCKHAMPTON – SUGAR REMIX (FEAT. DUA LIPA, RYAN BEATTY & JON B)

Patiks tiems, kad ruošiasi šį savaitgalį leisti romantiškai

Šiandienos viena mėgstamiausių vaikinų pop grupių „Brockhampton“ turi naujieną, kurioje girdimas ir kitos pop muzikos sensacijos – Dua Lipos – balsas. Muzikos kritikai šį kūrinį įvertino kaip A lygio pophitą, o ką jūs manote apie jį?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)