Jo autorius Šarūnas Akelaitis atmosferinei žmogaus kelionei sukurti sujungė performansą ir dokumentiką. Vaizdo klipo premjera ir vėl tarptautinė, skirta karantine esantiems melomanams visame pasaulyje, jį publikuoja alternatyviosios muzikos portalas „New Noise Magazine“, teigiama pranešime spaudai.

„Interpretuodamas dainą kartu su grupe kviečiu žiūrovus į nesibaigiančią meditacinę kelionę, kuri nebūtinai yra negatyvi. Žiūrovui tai – dar viena galimybė monologui, apmąstant „geresnio aš“ paieškas, todėl geriausia šį klipą žiūrėti tamsoje ir per kuo didesnį ekraną“, – sako Š. Akelaitis.

Dar pernai sukurtas kūrinys „Fosforinis baseinas“, kalbantis apie perteklinės visuomenės susinaikinimą, šiandien įgavo netikėtą prasmę.

Muzikinėje „Solo Ansamblio“ apokalipsėje laksto žiurkės, fosforu svaiginasi žmonės, krinta brangių kvepalų bombos – taip muzikantai klausia, kas šiandien šiame nuodingame vartojimo ir pertekliaus pasaulyje yra svarbu? O kiek svarbūs žmonių tarpusavio santykiai?

Planuotas didysis albumo „Olos“ pristatymo koncertas, vos prieš keletą dienų turėjęs įvykti Vilniuje, įvyks anksčiausia įmanoma data pasibaigus karantinui. Visi įsigyti bilietai į renginį galios. Esant būtinybei bus perkeliami ir balandį ir gegužę suplanuoti koncertai Klaipėdoje ir Kaune. Apie pokyčius grupė informuos visus įsigijusius bilietus asmeniškai.

Muzikantai primena, kad esant šiandien galite palaikyti autorius paprasčiausiu būdu, klausydami muziką legaliose platformose, juk nėra apribojimų klausyti muziką, šokti namuose, dainuoti mėgstamus kūrinius. Albumas „Olos“ yra prieinamas „Spotify“, „Apple Music“, „Bandcamp“, „Deezer“ ir kitur.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)