Jaunosios kartos atlikėja Paula dar vykstant projektui „Šok su žvaigžde“ ne vieną kartą teigė, kad ir kaip pasibaigtų projektas, ji su partneriu G. Meškausku yra sutarusi neapleisti šokio savo gyvenime ir toliau gilintis šiuolaikinio šokio subtilybes. Būtent šis šokio stilius nepaliko abejingų projekto finale ir padėjo iškovoti pergalę, rašoma pranešime spaudai.

Šiandien dainininkė atskleidžia, kad jau šį penktadienį dienos šviesą išvys ne tik jos naujoji daina, bet ir vaizdo klipas, kuriame įsiamžino kartu su šokių partneriu, atlikdami specialiai dainai sukurtą šiuolaikinį šokį.

„Dar šokių projekto eigoje mes su Gedvinu buvom pažadėję vienas kitam, kad nesustosime šokti kartu. Savo pažadus ir tęsiam, ne dėl to, kad reikia, bet dėl to, kad iš karto pasibaigus projektui laukėme, kada galėsime vėl grįžti į repeticijų salę“, – pasakoja Paula.

Pastarasis laikotarpis Lietuvai ir visam pasauliui išties sudėtingas ir keliantis daugybę iššūkių, todėl dainininkė neslepia, kad su komanda ilgai svarstė, ar šis metas tinkamas naujosios dainos ir vaizdo klipo premjerai.

„Negaliu ignoruoti to, kas vyksta pasaulyje. Aš tikrai esu jautrus žmogus ir matyti tiek daug chaoso yra nelengva, tai mane baugina. Šiuo etapu, kai viskas sunku, muzika yra tai, kas šiek tiek pralinksmina ar bent jau nukelia mintis kažkur kitur ir padeda nors trumpam pamiršti realybę. Neišgelbėsiu pasaulio, bet noriu bandyti prisidėti bent mažyte dalele tuo, ką moku daryti geriausiai.“ – atvirauja dainininkė.

Paula neslepia, kad šio vaizdo klipo filmavimas įsimins visam gyvenimui, kadangi teko didelis išbandymas fizinei ištvermei – įamžintą šokį kartu su partneriu sušoko net 45 kartus.

„Filmavimo diena buvo tikrai labai įsimintina. Šokį šokome 45 kartus ir tai darėme su labai mažomis pertraukomis, todėl patys negalėjome patikėti, kiek mūsų kūnai sugeba atlaikyti. Svarbiausia, kad po daugybės intensyvių filmavimo valandų visi buvome laimingi“ – pasakoja mergina.

Šiandien jaunoji atlikėja Paula atveria naujosios dainos „Wanted u“ vaizdo klipo filmavimo užkulisius ir jau šį penktadienį kviečia įvertinti naujausią savo kūrybinį darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)