Ironijos ir provokacijų savo tekstuose paprastai nevengiantys repo atlikėjai šį kartą rimtai kreipiasi į visus bijančius, nerimaujančius ir pergyvenančius dėl savo ateities. „Savo daina norime pasidrąsinti ir patys, o tuo pačiu padrąsinti ir kitus, siųstami žinutę, kad gyventi reikia čia ir dabar, išlaikant garbę ir orumą. Svarbiausia neprarasti žmogiškumo, pagarbos sau ir kitiems ir nepavirsti savanaudiškais zombiais. Rūpinkimės savimi ir kitais bei nepraraskime savo veido“, – sakė grupės nariai.

„Džiaugiuosi, kad šiuo išbandymų laikotarpiu pristatome kūrinį, kuris tikiuosi įkvėps savimi pasitikėti dėl abejonių besigraužiančius žmones. Įrašinėjimo procese taip pat turėjau šiokį tokį iššūkį – sudainuoti „Bijoti saugu“ singlo priedainį, tad gyvenimas tęsiasi ir išbandymus priimame drąsiai“, – pasakojo „SWEED“ grupės narys SJ.

Kviečiame pasižiūrėti ir karantino sąlygomis nufilmuoto vaizdo klipo su vaizdais iš ištuštėjusių Vilniaus gatvių ir parduotuvių lentynų, rašoma spaudos pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)