Ketvirtadienį priešpiet „Youtube“ platformoje šis kūrinys jau buvo peržiūrėtas daugiau nei 55 tūkst. kartų. Akivaizdu, kad gerbėjai naujų žinių laukė išskėstomis rankomis, nes paryčiais pasirodžiusio vaizdo klipo premjeros tuo metu internete laukė 3 tūkstančiai gerbėjų.

Dainoje apdainuojamas vienas skandalingesnių Kauno rajonų Šilainiai. Pastaraisiais metais rajone įvykę įvykiai drebino visą Lietuvą - ten buvo nušautas Vitos Jakutienės mylimasis, taip pat kovotojas Remigijus Morkevičius.

Dainą išgirsti ir vaizdo klipą galite pamatyti čia:

OG Version pirmą ryškų įspūdį padarė pristatęs kūrinį „Kevinas Durantas“. Tačiau garsiausiai nuskambėjo pradėjęs susitikinėti su savo bičiulio ir scenos kolegos, „Flying Saucer Gang“ vokalisto, Remigijaus Daškevičiaus dabar jau buvusia mylimąja, garsiąja K. Meschino.

Kai pasklido žinia apie socialiniuose tinkluose meilę demonstravusių Remigijaus ir Karolinos išsiskyrimą, gerbėjai pašėlo. Žinoma mergina neslėpė nuostabos, kokie pastabūs yra jos sekėjai, apie tai, kad ji turi jau naują mylimąjį, nustatę iš... atspindžio šaukšte.

Tąkart Palangoje, restorane pietavusi Karolina, filmuodama savo instagramo istoriją, netyčia užfiksavo šalia jos kompanija besimėgaujantį D. Ježerį, kurį R. Daškevičius ne kartą buvo pavadinęs artimiausiu bičiuliu.

Tuomet ir kilo skandalas. Karolina net kuriam laikui visiškai dingo iš socialinių tinklų. Tačiau kiek vėliau išdrąsėjusi ėmė dalintis vaizdo įrašais, kuriuose dalyvavo ir naujasis mylimasis, o neseniai pora įsikėlė į naujus bendrus namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)