Kaip rašoma pranešime spaudai, ši daina kviečia saugoti save ir savo artimą, mylėti ir būti mylimiems.

Dauguma porų susiduria su sunkumais per ilgus gyvenimo kartu metus, todėl „Bande Role“ linki visiems išlikti kartu, ypač dabar, kai būti kartu yra taip lengva ir naudinga sveikatai.

„Pirmiausia kilo idėja sukurti dainą, kurioje būtų su humoru pasakojami skaudūs daugeliui žmonių išgyvenimai ir tuo pačiu būtų primenamos tikrosios šeimos ir santykių vertybės. „Bande Role“ visuose savo tekstuose skelbia socialinę žinutę. Per buitį ir kasdienybę kuriamas pasakojimas paliečia kur kas daugiau klausytojų, nei metaforos ar mintys tarp eilučių, – pasakoja Rolandas Mackevičius. - Daina pradėjo rašytis savaime ir galiausiai turejome dvigubai daugiau posmų nei reikia. Emocijos rašant šį kūrinį buvo tokios stiprios, kad priedainiui įrašyti pasikvietėme tikrą gospel’o chorą, kurio eilutės ir tapo šios dainos kulminacija.“

„Bande Role“ jau dabar yra vadinamas ryškiausiu muzikinio humoro projektu Lietuvoje. Kūriniai „Meilės Emigrantas“ ir „Kamuolys“ per trumpą laiką „Youtube“ platformoje surinko daugiau nei 1,5 milijono peržiūrų. „Bande Role“ vaizdo klipai stebina drąsiomis idėjomis bei žinomais veidais, o vis didėjanti gerbėjų armija nekantriai laukia kiekvienos projekto naujienos.

Savo ruožtu „Bande Role“ komanda žada dar daugiau staigmenų per artimiausius mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)