Mintis surengti palaikymo koncertą, skirtą visiems muzikantams ir klausytojams, sunerimusiems dėl dabartinės situacijos ir savo sveikatos, dainininkei kilo po to, kai Lietuvoje dėl koronaviruso prevencijos buvo uždrausti visi renginiai.

„Labai noriu dainuodama pasidalinti tikėjimu, kad viską atlaikysim ir viską kartu išspręsim. Žinoma, šiek tiek bijau ir pati, nes nemėgstu nežinios, bet kartu džiaugiuosi tvyrančiu bendrumo jausmu ir įsiklausymu į vienas kitą – to dabar labiausiai reikia“, – „Nebijok“ vakaro idėją pranešime spaudai pristatė Jurga.

Jurga Šeduikytė ruošiasi koncertui /Foto: Vaidas Stackevičius

Koncerto transliaciją stebėti tiesiogiai galite čia:

„Šiandien tiesiogiai transliuosime palaikymo koncertą, tikėdami, kad muzika pasklis su ramybės, motyvacijos ir šilumos banga ten, kur yra labiausiai reikalinga. Esam laimingi dalindamiesi tuo, kas yra mūsų didžiausios vertybės – muzika, tikėjimu ir viltimi,“ - prieš koncertą sakė Jurga.

Specialus koncertas „Nebijok“, simboliškai pavadintas pagal vieną žymiausių dainininkės hitų, transliuojamas internetu sekmadienio vakarą, nuo 19 val.

Koncertas organizuojamas visiškai nemokamai, bendraminčiams išreiškus palaikymą šiai pozityviai idėjai, Šv. Kotrynos bažnyčiai Vilniuje paskolinus pasirodymui savo patalpas, o garso, šviesos ir filmavimo paslaugų įmonėms „Šviesiai garsiai“, Jurgiui Stasikėliui ir „Dazzle MEDIA“ – neatlygintinai suteikus visą reikalingą įrangą. Laikantis koronaviruso prevencijos rekomendacijų, klausytojai į koncertą patekti negalės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)