Gundančių judesių moko ir šioje dainoje Tygai talkina kita ne ką mažiau ryški repo muzikos žvaigždė – Megan Thee Stallion. Vaizdo klipe ji pasirodo su visa jėga ir stipriu charakteriu. Prie jos prisijungia ir daugiau išvaizdžių šokėjų, kurių, beje, netrūksta nei viename Tygos klipe, rašoma spaudos pranešime.

Nesunku pastebėti, kad pats vaizdo klipas turi užuominų į kultinį filmą „Ašmenys“ (angl. The Blade), ypač į filmo įžanginę sceną, kuri irgi vyksta klube. Vaizdo klipo pabaiga įrodo, kad sąsajų su filmų yra ir daugiau.

Tygos sėkmė muzikoje ėmė reikštis 2008 m., o tokie kūriniai kaip „Taste“ turi kone milijardą perklausių „Spotify“ ir milijardą peržiūrų „Youtube“ platformose. Dar šiais metais išleistas hitas „Ayy Macarena“ taip pat sėkmingai renka savo klausytojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)