Grupės narės nusprendė atsižvelgti į rekomendaciją vengti masinių susibūrimų ir renginių uždarose patalpose: „Šiandien Lenkijos Vyriausybė priverstinai atšaukė visus masinius renginius, mums pakanka apdairumo ir be draudimų“.

Koronavirusas kelia grėsmę ne tik į koncertus susirinkusiems gerbėjams ir pačioms dainininkėms, bet ir iš Londono planavusiai atskristi Viktorijai, rašoma pranešime spaudai.

Grupės "Mango" koncertas

„Nors situacija Jungtinėje Karalystėje dėl COVID-19 kol kas yra rami ir toli gražu neprimena aplinkybių, susidariusių Italijoje, į Lietuvą turėčiau skristi lėktuvu, o oro uostai yra paskelbti padidintos rizikos zonomis. Manau, kad šiandien turime būti sąmoningi visi iki vieno, rūpintis ir saugoti savo ir kitų žmonių sveikatą“, - sako Viktorija.

Prieš savaitę naują albumą išleidusios „Mango“ merginos įsitikinusios, kad atšaukti koncertai – tik papildoma atsargumo priemonė, o situacija dėl COVID-19 Lietuvoje ir toliau bus kontroliuojama bei valdoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)