LIL NAS X - RODEO (FEAT. NAS)

Nors pirminėje dainos versijoje kartu su Lil Nas X repuoja Cardi B, šiame klipe pasirodo senesnės kartos reperis Nas. Atlikėjui netgi teko aiškintis, ar jis „nepraspyrė“ atlikėjos, tačiau, pasak Lil Nas X, Cardi B klipe filmuotis negalėjo, tad jis pakvietė kitą reperį. Nepaisant to, klipas per mažiau nei mėnesį surinko rekordinį peržiūrų skaičių.

CAMILA CABELLO – MY OH MY

Viena ryškiausių šių dienų atlikėjų Camilla Cabello, kurios karjera įsisuko netikėtai ir po hito „Havana“įgavo stulbinantį pagreitį, naujajame vaizdo klipe vaidina nebylaus kino aktorę. Ar šiuo klipu žavioji Camila užtikrina, kad režisierius nesuklydo pasirinkdamas būtent ją suvaidinti pagrindinį vaidmenį 2021 m. išeinančiame filme „Pelenė“?

MEGHAN TRAINOR FT. NICKI MINAJ – NICE TO MEET YA

Meghan Trainor žinoma dėl moteriškumą populiarinančių idėjų, kartais net kiek feministinių dainų, tačiau filmuojant šį klipą jai pačiai prireikė palaikymo, kurį, kaip vėliau sakė dainininkė, jai suteikė Nicky Minaj, padrąsindama Meghan nusimesti švarkelį ir nesigėdyti savo kūno.

ARIZONA ZERVAS – ROXANNE

Arizona Zervas singlas-monstras „Roxanne“ kone iškart tapo virusiniu, o prieš porą savaičių pasirodžius dainos vaizdo klipui jis suskambo tarsi naujai. Šis vaizdo klipas – tai kelionė per 90-ųjų kino istoriją. Jame pamatysite užuominų į filmą „Nužudyti Bilą“, taip pat – į „Bulvarinį skaitalą“, „Traukinių žymėjimą“ bei kitus kino šedevrus.

DOJA CAT – SAY SO

Doja Cat yra sparčiai populiarėjanti dainininkė, kurios dainų perklausos bendrai jau dabar yra perkopusios 750 mln.! O šis naujas ir itin seksualus vaizdo klipas skaičiuoja keliolika milijonų vos per pirmąsias jo pasirodymo savaites. Įvertinkite naująją šių dienų divą – Doja Cat – patys!

HARRY STYLES – FALLING

Tarptautiniu fenomenu vadinamas Harry Styles praeitą savaitę išleido naująjį klipą singlui „Falling“ ir viršijo visus lūkesčius. Klipas yra labai emocionalus, o jo autorius – Dave'as Meyers'as, tokių atlikėjų kaip P!nk,. Jennifer Lopez ir daugelių kitų klipų režisierius.

SAINt JHN – ROSES – Imanbek Remix

„Roses“ remiksas jau seniai pralenkė originalios dainos perklausas internete, todėl jam buvo sukurtas ir vaizdo klipas. Remikso autorius stebina ne mažiau nei šios gana nišinio atlikėjo iš Bruklino (Niujorkas) Saint Jhn dainos sėkmė. Tai – 19-metis muzikos prodiuseris iš... Kazachstano.

SZA, JUSTIN TIMBERLAKE – THE OTHER SIDE

Ir nors panašiu metu išėjęs Harry Styles klipas kol kas peržiūromis lenkia „The Other Side“, Justinas Timberlake'as kartu su atlikėja SZA nesiruošia pasiduoti. Juolab, kad šį kūrinį žinomas atlikėjas ir dainų autorius parašė filmo „Troliai“ tęsiniui ir jų (iš filmo garso takelio) netrukus pristatys dar daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)