„Randai, tai mūsų gyvenimo pėdsakai – jų turi visi. Manau, tokių randų išgydyti neįmanoma. Juos gali primiršti, paslėpti kažkur giliai, tačiau jie niekada nedings ir sugrįš primindami, kas buvo. Dainoje nusikeliame į konkrečias vietas ir įvykius, tačiau kiekvienas klausytojas susikurs savo istorijos versiją. Galbūt vieniems istorija ir pasibaigs ties dainos pabaiga, o visa kita atrodys tarsi prisiminimai. O kitiems galbūt visas albumas ir bus tikroji atomazga“, – intriguoja Talaz.

Jis atkreipia dėmesį, kad randų motyvas gan dažnai naudojamas visoje „8 Kambario“ kūryboje. Todėl dėliojant „Panacėjos“ koncepciją, net nekilo abejonių, koks kūrinys turėtų įvesti klausytojus į naują albumą. Pasak jo, dainoje persipina daug prieštaringų jausmų: emocijų pike norisi ir statyti, ir tuo pačiu griauti. Bet būtent taip grupės nariai ir norėjo parodyti situacijos intensyvumą, rašoma pranešime spaudai.

Corsalis taip pat dalijasi mintimis: „Randus mes interpretuojame kaip tam tikrą istorijos dalį, likusią žmoguje. Jie neturi fizinio pavidalo, jie giliai tavyje, primena tam tikrus gyvenimo epizodus. Antraip nei tikrieji randai, šiuos gydo laikas, žmonės ir tu pats“. Anot jo, daina „Randai“ ir yra tas atskaitos taškas, kur prasideda veikėjo gyjimas ir kelionė link savosios panacėjos.

Abu dainos autoriai atskleidžia, kad naujo albumo premjerų pristatymo eiliškumą diktuoja bendras komandos susitarimas, asmeninės simpatijos ir nuojauta. Dažnai, kokią dainą vertėtų pristatyti visuose socialiniuose tinkluose, sufleruoja ir „Spotify“ klausomumo rodikliai. Dainą „Randai“ jau taip pat buvo galima išgirsti šioje tarptautinėje muzikos platformoje kartu su kitomis antro albumo dainomis. Tačiau Corsalis prisipažįsta, kad ši platforma Lietuvoje dar tik įsibėgėja, todėl daugeliui premjera „Randai“ tikrai dar bus naujiena.

Kitokiomis spalvomis ją bus galima išgirsti ir didžiausiame grupės koncerte, Kauno „Žalgirio arenoje“. „Ruošiame didelį šou, kur garso bei vizualizacijų derinys vers šiurpti odą. Gavę galimybę organizuoti koncertą didžiausioje šalies arenoje jaučiamės lyg pagaliau mums atrišo rankas ir galime įgyvendinti tai, apie ką svajojome. Su gyvo garso grupe repetuojame tris kartus per savaitę. Ir nors profesionalūs muzikantai ir taip pastiprina visus „8 Kambario“ koncertus 296%, tačiau šįkart mes išskirtinai ruošiamės areniniam pasirodymui“, – džiaugiasi Corsalis. Jis įsitikinęs, kad visos dainos koncerte turės ypatingos magijos.

Šiemet „8 Kambarys“ atsiėmė net du „M.A.M.A“ apdovanojimus – geriausios hip hop grupės ir geriausios dainos „Ežero dugne“ kartu su Vidu Bareikiu. Pastaroji daina šių metų „Knygų mugėje“ buvo paskelbta klausomiausia lietuviška daina tarptautinėse muzikos platformose „Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“. Apdovanojimą įteikė AGATA atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)