Nors renginį organizavusios komandos „Sound TraffiK“ vadovas Vitalij Litvinenko vis dar jaučia kartėlį dėl rudenį susiklosčiusios situacijos, jis sako, kad jaučiasi skolingas visiems elektroninės muzikos gerbėjams ir juos per Velykas pakvies į dar didesnį šou, rašoma pranešime spaudai.

„Kadangi dėl Vilniaus savivaldybės klaidų mūsų Helovino renginys neįvyko, kaip kompensaciją šiemet į „Grand Velykas“ atvešime vieną didžiausių ir žinomiausių technomuzikos atlikėjų Lietuvos istorijoje. O kad visi planavę atvykti į „Grand Helloween Carnival“ neliktų nuskriausti, juos su tais pačiais bilietais įleisime nemokamai arba primokėjus kainų skirtumą“, – žada V. Litvinenko.

„Grand Velykas“ organizatoriai šiemet pirmą kartą perkėlė į Kauną – renginys vyks „Vilko kartodrome“.

„Mus labai maloniai nustebino kauniečių požiūris į šokių muzikos kultūros vakarėlius. Kartodromo direktorius net pajuokavo, kad dar visai neseniai jo vaikai važiuodavo į mūsų renginius Vilniuje, o dabar jis vyks praktiškai jų namuose. Džiaugiamės puikia lokacija, kuri yra šalia traukinių ir autobusų stoties, todėl tikimės, kad į „Grand Velykas“ suplūs žmonės ne tik iš visos Lietuvos, bet ir užsienio šalių“, – tikisi organizatorius.

V. Litvinenko atskleidžia, kad šiam renginiui prireiks nemažai pasiruošimo darbų. „Reikės išmontuoti net 350 metrų ilgio trasą – su keltuvu ir kranu bus judinami apie 1 toną sveriantys blokai ir tūkstančiai padangų. Iš viso kartodromas galės sutalpinti iki 2500 žmonių, o netradicinė, Berlyno „warehouse“ primenanti dvasia renginiui sukurs ypatingą atmosferą“.

„Sound TraffiK“ vadovas sako, kad jo renginių ciklo gerbėjai turėtų nesibaiminti, jog „Grand Velykas“ gali ištikti praėjusio renginio likimas. Pasak jo, visos detalės suderintos su patikimomis šalimis, o iš klaidų su Vilniaus miesto savivaldybe pasimokyta. Tai patvirtina ir „Vilko kartodromas“ atstovė Vytautė Kirvelaitė. „Tikrai neplanuojame pastato griauti, atvirkščiai – ketiname jį vystyti ir čia ateityje priimti daugiau renginių organizatorių“, – sako ji.

V. Litvinenko taip pat priduria, kad šiemet dalyviams organizatoriai paruošė daug staigmenų, o ypatingo susidomėjimo turėtų sulaukti pagrindinis renginio didžėjus. Apie jį žadama pranešti jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)