„Misþyrming“ vardas yra neatsiejama islandiškojo sunkiosios scenos fenomeno dalis - tai jie kartu su kolegomis „Sinmara“ bei „Svartidauði“ formavo šio atokaus jūrų kampelio tamsiausią skambesį bei tendencijas. Praėjusiais metais pasirodęs naujasis grupės albumas „Algleymi“ pristato subtilų, išskirtinį, naujovių bei eksperimentų nebijantį grupės veidą.

Patys muzikantai teigia, jog jų kūrybos tikslas - atitolti nuo tradicinių išskirtinės gamtos temų, bei perteikti tamsias, chaotiškas izoliuotos bei menkai apgyvendintos salos kasdienybės spalvas. Greta įprasto gitarinio skambesio „Misþyrming“ savo muzikoje nebijo naudoti ir kur kas platesnių žanrinių gamų.

Kartu su islandais scenoje pasirodys ir perspektyvi komanda iš Vilniaus „Erdve“. Inovatyvią muziką kuriantis kolektyvas prieš keletą metų išplaukė į tarptautinius vandenis, pasirašęs leidybinę sutartį su žinoma prancūzų kompanija „Season of Mist“.

Renginį pradėti patikėta jaunai kompanijai iš Kauno „Anapilin“.

Bilieto kaina – 12 Eur; bilietus įsigyti bus galima klubo kasoje.

Dalyviai:
Misþyrming (Islandija)
Erdve (Lietuva)
Anapilin (Lietuva)

Data: 2020 m. kovo mėn. 10 d. (antradienis)
Vieta: klubas „Narauti“ (Konstitucijos pr.23, LT-08105, Vilnius)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)