„Nedavė mama – duos T.Ė.T.Ė.“ – su ta pačia misija, bet stipriai atsinaujinęs renginys šiemet grįžo apdovanoti labiausiai nusipelniusių Lietuvos alternatyvos atstovų. Vienais iš jų šeštadienio vakarą tapo grupė „ba.“.

Į sceną kartu su kolegomis atsiimti apdovanojimo už metų roko grupę atėjęs Benas Aleksandravičius už įvertinimą dėkojo savo gerbėjams, tačiau šią akimirką nepamiršo ir tą pačią dieną mirusios Lietuvos muzikos legendos – N. Paltinienės.

„Norėčiau skirti tylos minutę. Labai norėčiau jai skirti garbės minutę“, – publikai pakartojo B. Aleksandravičius ir visi nutilo.

Nepaisant to, po kelių akimirkų apdovanojimų renginio minioje atsirado vienas išsišokėlis, kuris sudrumstė buvusią ramybę savo šūksniais.

„Ir lochas tas žmogus, kuris šaukia per tylos minutę“, – nuo scenos rėžė „ba.“ lyderis.

„Ačiū jums labai. Netikėta, bet labai smagu. Džiaugiuosi už visą komandą, už tuos, kurie kuria šiuo apdovanojimus, už tuos, kurie tiki jaunais atlikėjais. O jauniems atlikėjams norėčiau palinkėti storos odos, nes kai pradedi kurti muziką, atsiranda daug kiaušinių, lopų, kurie tau ima knisti protą. <..> Kurti muziką yra būti su savo draugais ir gerai leisti laiką. That's it. Ačiū labai“, – apdovanojimą atsiėmęs dėkojo dainininkas.

Sugrįžusiuose T.Ė.T.Ė apdovanojimuose grupė „ba.“ nuskynė net keturis apdovanojimus skirtingose kategorijose: Metų rokas, Metų Live Act, Metų albumas ir Metų albumas „H8“.

Iš viso renginio metu buvo įteikta 17 apdovanojimų. Visą nominantų ir laimėtojų sąrašą galite rasti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)