MARTIN GARRIX & CLINTON KANE – DROWN

Martin Garrix, šovęs tiesiai į pop ir elektroninės muzikos aukštumas, šią savaitę pristato singlą „Drown“, įrašytą kartu su sparčiai kylančiu atlikėju Clinton Kane. Šis kūrinys – dar vienas įrodymas, kaip puikiai Martinui sekasi dirbti su stiprių balsų savininkais.

THE STROKES – BAD DECISIONS

Kultinė grupė iš Niujorko „The Strokes“, po kurios debiutinio albumo „Is This It“ 2001 m. roko muzikos standartai buvo perrašyti, po ilgos pertraukos sugrįžta ir jau balandį gerbėjams padovanos naują albumą „The New Abnormal“. O kol kas kviečia įvertinti jų „Bad Decisions“.

SZA & JUSTIN TIMBERLAKE – THE OTHER SIDE

Jei dar negirdėjote vienos didžiausių muzikinių naujienų šią savaitę – pats laikas. Irgi po ilgos petraukos Justinas Timberlake'as, šikart kartu su atlikėja SZA, pristato singlą „The Other Side“ iš filmo „Troliai“ tęsinio garso takelio, kurį Justinas ir vėl kūrė bei prodiusavo pats. Pirmosios filmo dalies garso takelis ir superhitas „Can't Stop the Feeling!“ pakerėjo visą pasaulį, kaip seksis „The Other Side“?

DYNORO – ZVER

Lietuvis Dynoro ir toliau sėkmingai šuoliuoja tarptautinės karjeros laiptais ir neseniai pristatė ilgai gerbėjų lauktą naują klubinį singlą pavadinimu „Zver“ (liet. k. – žvėris). Dynoro, kurio tikrasis vardas yra Edvinas Pechovskis, visame pasauyje išgarsėjo 2018 m., kai jo įrašytas kūrinys „In My Mind“ tapo vienu ryškiausių metų hitų. Jis netgi tapo populiariausia daina Vokietijoje.

VIEW – LONELY

Suomių reperis View, kuris šiuo metu yra bene didžiausia Suomijos urban muzikos žvaigždė, šiemet pateiks daug naujienų, o viena pirmųjų – singlas „Lonely“, kuriame vystoma nepatogi vienatvės ir kvaišalų tema. Beje, šiame kūrinyje atsiskleidžia ir kiti View talentai, ne tik kaip reperio.

OZZY OSBOURNE feat. POST MALONE – IT'S A RAID

Prestižinių „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas Ozzy Osbourne'as po dešimties metų pertraukos praeitą savaitę pristatė albumą „Ordinary Man“, kuriame skamba daug įžymybių balsų, o vienas kūrinys įrašytas su šių dienų vienu ryškiausių JAV reperių Post Malone.

HARRY STYLES – FALLING

Roko dievaitis ir džentelmenas viename – toks šiuo metu yra vienas sparčiausiai populiarėjančių atlikėjų savo naujajame albume „Fine Line“. O šiandien pristatytame vaizdo klipe singlui „Falling“ – dar ir labai dramatiškas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)