Pirmosiomis naujienomis apie projekto „HEAVS“ gimimą Rokas pasidalino dar vasario viduryje, o jau šiandien klausytojams atlikėjas pristato pirmąjį singlą „Be There“. Šis psichodelinio pop kūrinys yra vienas iš darbų, kuriais atlikėjas gyvena pastaruosius metus, rašoma pranešime spaudai.

„Visada kūriau muziką, rašiau dainas – kai kurios mano dainos tapo freaks‘ų muzika, o kai kurios taip ir neišvydo dienos šviesos. Todėl šiandien jaučiu, kad atėjo laikas tuo pasidalinti,“ – teigia Rokas.

Debiutinis HEAVS singlas „Be There“:

Daugiau nei 13 metų sceninę patirtį kaupęs būgnininko rolėje R.Beliukevičius panoro save realizuoti ir kituose vaidmenyse. Savo solinėje veikloje atlikėjas ne tik rūpinsis muzikos kūryba, instrumentinės dalies atlikimu, bet ir vokalu: „Vokalas mano kūryboje – tai, tarsi, dar vienas muzikos instrumentas. Nepretenduoju į vokalistų gretas – kurdamas į viską žiūriu kompleksiškiau, kaip į visumą.“

Naujas karjeros tarpsnis, pasak Roko, nėra jo, kaip būgnininko, karjeros pabaiga. Ir tai tikrai nereiškia, kad kartu su kolega Justinu Jaručiu jie suka skirtingais keliais. Anaiptol.

„Grupės veiklos neatsisakome. Aš puikiai jaučiuosi grodamas būgnais savo grupėje ar su kitais Lietuvos atlikėjais, tad tai niekur nesitraukia. Nedingsta ir freaks‘ai“, kurie buvo ir yra „namų stotelė“. Čia visada gera grįžti. Taip, aktyvios kūrybinės veiklos su grupe šiuo metu nevykdome, tačiau koncertinė veikla dėl to nenutrūksta. Visada buvome ir liksime atviri – ką tuo metu jaučiame, tas atsispindi mūsų muzikoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)