„Ši daina gimė prieš metus laiko. Buvau visai apie ją pamiršusi iki savo pirmojo solinio koncerto klube klube „Tamsta“, kurio metu nusprendėme ją atgaivinti ir ji suskambėjo visiškai kitaip. Buvau apstulbusi nuo žmonių reakcijos, kuomet koncerto metu jie prašė pakartoti kūrinį, nors ir girdėjo jį pirmą kartą, – prisimena Jessica Shy. - Vaizdo klipo idėja atspindi išsilaisvinimą nuo jausmų, tai simbolizuoja stilingas galvos apdangalas – kaukė, kurią pavyksta nusiimti tik dainos finale. Džiaugiuosi, jog prie klipo filmavimo bei idėjos prisidėjo tokia gausi komanda talentingų žmonių“.

„Labai norėjau, kad dainoje jaustusi subtilus seksualumas bei moteriškumas. Būtent su tuo man asocijuojasi rožė, tai moteriškumo simbolis, kuriuo galima grožėtis ,tačiau jis taip pat turi ir dyglius, rožė reikalauja priežiūros. Dažnai dainas rašau įkvėpta savo gyvenimo, o savo emocijas stengiuosi išlieti per muziką. Dabar ši daina skamba kitaip nei prieš metus, jos klausantis ateina palengvėjimo bei nepriklausomybės jausmas, tarsi kartu su ja būčiau užaugus ir subrendusi kaip asmenybė“, – istorija dalinasi Džesika.

Jessica Shy dalinasi muzika su gerbėjais vos metus, bet atlikėjos dainų perklausos „Youtube“ platformoje jau perlipo 5 milijonų ribą, sulaukė didžiulio palaikymo iš klausytojų.

Atlikėja sėkmingai koncertuoja su grupe ir klausytojams pristato savo koncertinę programą. Talentingoji dainų kūrėja dirba ne tik su Lietuvos, bet ir užsienio prodiuseriais, bendradarbiauja su dainų rašytojais, nebijodama išbandyti savęs įvairaus žanro muzikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)