„Iš daugybės kūrinių mergaitė išsirinko būtent šitą. Tiesą sakant, dainos „Neišeik“ niekas net nesiūlė. Mėja prasitarė, kad jai svarbi ir brangi šita daina ir nedrąsiai paprašė atlikti ją kartu su manimi. Prieš penkiolika metų, kai rašiau tekstą, tikrai nemaniau, kad jis gali nuskambėti tokiame kontekste. Išties, dainos gyvena savo gyvenimą. Buvo nuostabu stebėti, kaip Mėja studijoje įrašinėja šitą kūrinį. Kiek drąsos ir ryžto. Kiek tikėjimo. Ji labai stiprus žmogus“, – tikina dainininkas.

Vasario 22 dieną per LRT televiziją žiūrovai turės galimybę pamatyti pirmą kartą organizuojamą paramos fondo „Mamų unija“ koncertą „Gyventi gera“. Renginys skirtas onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams ir jų šeimoms, kuriems reikalinga visų mūsų pagalba. Koncerto metu pamatysime sveikstančių ir pasveikusių vaikų istorijas bei daugiau sužinosime apie „Mamų unijos“ veiklą.

Stano ir Mėja

Scenoje taip pat pasirodys garsiausios Lietuvos žvaigždės, kurios paruoš įspūdingus pasirodymus, o kartu su jais pasirodys pasveikę ir vis dar besigydantys vaikai, kurie pirmą kartą gyvenime žengs į didžiąją sceną. Viso koncerto metu turėsite galimybę aukoti ir tai daryti kviečiame jau nuo dabar, numeriu 1418 – auka 3 eurai, o 1408 – auka 5 eurai. Visi suaukoti pinigai bus skiriami padėti sergantiems vaikams ir jų šeimoms: perkami nekompensuojami vaistai, padengiamos nekompensuojamų tyrimų išlaidos, apmokamas sergančių vaikų gydymas užsienyje, suteikiamos slaugos priemonės ir visa kita reikalinga pagalba.

Daina ir klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)