„Kas seka Ten Walls socialiniuose tinkluose, tie jau tikrai pastebėjo, kad mano gyvenime prasidėjo ryškus kūrybinis periodas, pilnas naujos muzikos su nauju skambesiu. „Lights for the dreams“ turo idėja kilo kaip naujo ir šviesaus etapo pradžia, kuri užkoduoja didelių svajonių išsipildymą. Tad šis pavadinimas yra tarsi užkoduotas palinkėjimas sau ir kitiems, kad visada užtektų kūrybinio įkvėpimo. Nekantrauju tai parodyti ir turo klausytojams“, – sako Marijus Adomaitis pranešime spaudai.

Šį kartą Ten Walls grįžta į gerai žinomą ir mylimą miesto klubinėtojų meką – menų fabriką „Loftas“. Vakarėlio vieta pasirinkta ne tik dėl to, kad geriausiai atitinka planuojamo renginio koncepciją, bet ir dėl puikios energetikos, uždegančios klausytojus gerai nuotaikai.

Šokių muzikos gerbėjų laukia ir keletas muzikinių siurprizų, kuriais šiame renginyje pamalonins atlikėjas, žinomas ne tik kaip DJ, bet ir talentingas kompozitorius, išmanantis tiek house, techno, indie ritmus, tiek ir klasikinės muzikos subtilybes.

Ištikimiausi gerbėjai žino, kad Ten Walls kuriam laikui buvo atsitraukęs nuo gastrolių vien tam, kad galėtų visas kūrybines jėgas skirti savo grandioziniam elektroninės muzikos su gyvais instrumentais koncertui „Symphony“. Tad po ilgų mėnesių darbo ties šiuo projektu, Ten Walls nori pasidalinti visomis subrandintomis muzikinėmis idėjomis, kurias įkvėpė šokių ir klasikinės muzikos sintezė, ir su galinga jėga paleisti į šokių muzikos aikštelę.

„Lights for the dreams“ vakarėlį „Lofte“ kurs ir dar keletas gerai žinomų DJ, išsiskiriančių ne tik savo energetika, bet ir unikaliu braižu. Kol kas galite tik spėlioti, kas jie tokie, nes ši intriga bus atskleista kiek vėliau.

„Žinoma, gera keliauti, dalintis savo muzika kitose šalyse, bet ypatingai savo kūryba norisi pasidalinti Lietuvoje, nes vakarėliai čia visada būna fantastiški, lyg švęstum su artimiausiais draugais“, – šypsosi atlikėjas ir kviečia susitikti balandžio 24 d. menų fabrike „Loftas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)