Šv. Jonų bažnyčia I. Narkutės koncerte transformavosi į itin romantišką ir šiek tiek paslaptingą erdvę, kurią skoningai nutvieksdavo tai itin švelni, tai netikėtai ryški šviesa. Aukštuose bažnyčios skliautuose klaidžiojantis Ievos balsas lydimas Aurimo Driuko gitaros kartais skambėdavo beveik trancendentiškai, rašoma pranešime spaudai.

Tarp naujų bei žinomų savo dainų netikėtai įpynusi ir Franko Sinatros „My funny Valentine“ ji atidavė jausmingą duoklę šventinei koncerto dienai.

Nors ir be to visas koncertas buvo apie ją – širdį ir ten tūnantį jausmą. „Pradžioje jausmas būna didžiulis – per visą širdį, paskui joje atsiranda proto ir mes tampame nykiais žmonėmis. Ši daina apie protą su linkėjimu, kad jūsų širdies vietoje būtų jausmai“, – pristatydama vieną naujesnių dainų „Šitaip įsimylėt“ sakė ji.

Sudarinėdama dainų sąrašą Ieva stengėsi įtraukti kūrinių, kurie neskambėjo prieš tai buvusioje programoje „Meilės taisyklės“. Taigi klausytojai po pertraukos vėl turėjo galimybę išgirsti: „Ryto durys“, „Skaidrės“ ir „Mano vardas“. Žinoma yra dainos, be kurių neapsieina joks Ievos koncertas, ir „Širdies reikalai“ - ne išimtis. Skambėjo „Metų laikai“, „Švelnesnis žvėris“, „Sakyk, kur tu“, „Siaubas kaip gražu“, „Šviesos“.

Likus kelioms savaitėms iki „Širdies reikalų“, Ieva galų gale įgyvendino savo seną planą – įrašė bendrą dainą su Svaru iš „G&G Sindikato“. Ir pasikvietė jį drauge atlikti kūrinį koncerte. Abu sutarė šios informacijos iš anksto neskelbti, todėl tai tapo tikru netikėtumu publikai.

„Jūs nežinot, kas tuoj tuoj ateis padainuot su manim“, – intrigavo Ieva. Išvydusi scenoje Svarą, publika prapliupo griausmingomis ovacijomis. Drauge jie pirmą kartą viešai atliko kūrinį „Liūdnos dainos“, kuriame reperis (retas atvejis) dainavo.

Į „Širdies reikalus“ sugrįžo ir visų laikų didžiausias Ievos hitas „Raudoni vakarai“, jį dainininkė atliko bisui, o jis buvo itin garsus ne tik dėl specifinės bažnyčios akustikos.

„Širdžiai reikia dviejų dalykų – jausmų ir laisvės. Linkiu turėti žmogų, kuris jums duotų ir to, ir to“, – sakė dainininkė.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)