Gausiai susirinkusiems svečiams buvo papasakota turtinga „Elfa“ gamyklos istorija – čia praėjusio amžiaus viduryje buvo gaminami magnetofonai, patefonai, radijai ir kiti prietaisai tam, kad žmonės džiaugtųsi muzika.
„Čia visą laiką gyvavo muzika. Tegul muzika „Elfoje“ skamba ir toliau“, – tvirtino jubiliatas, pristatydamas naująjį baro veidą.

Nuo šiol bare „Elfa“ kiekvieną ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį vyks renginiai, koncertai ir didžėjų pasirodymai, rašoma pranešime spaudai.

Atidarymo šventėje, kaip ir priklauso, netrūko gyvų pasirodymų – muzikiniu fonu rūpinosi ir vakarėlio atmosferą kūrė didžėjai Eroott, Rooso, Ya Note ir Basanavičius, o vakaro viduryje pasirodymą surengė ir pats jubiliatas su savo nauju projektu „Afrodelic“, kurį papildė Malio peizažų ir žmonių vaizdai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)