Juodai baltame vaizdo klipe M. Stonkus savaip perdainavo daugeliui girdėtą žemaitišką dainą „Ruojaus Obole“.

Nors oficialiai M. Stonkus kaip reperis debiutuoja pirmą kartą, kiek anksčiau šį vaidmenį jam yra tekę „pasimatuoti“ filme „Žvaigždė“, kuriame jis įkūnijo muzikos garsenybę.

Be to, M.A.M.A 2017 scenoje jis prisistatė kaip Manti-z ir tūkstančiams žiūrovų surepavo apie tų dienų aktualijas.

Tai, kad M. Stonkui išties artima muzika įrodo ir dar vienas faktas – jis yra nusifilmavęs Monique vaizdo klipe „Palauk dar“ ir kartu su ja „Žemė plokščia“.

Apie laukiančią premjerą M. Stonkus prabilo ir socialiniuose tinkluose. Išvakarėse jis pasidalino įrašu apie kūrybinius užkulisius.

„Dabar pabūsiu labai atviras. Visą paauglystę mane labai žavėjo reperiai. Čia labiausiai kalti mano pusbroliai (realiai dėdės), kurie buvo už mane 4 metais vyresni, važinėjo skeitais ir rolikais, klausė Wu-Tangu, Onyx, Public enemy, Naughty by nature ir kitų. Mano visi sąsiuviniai buvo pripiešti grafičiokų, kelnių padėvalkėse ieškodavau kuo platesnių, nes mama nepirkdavo kitokių, kad nebūčiau „prišiktakelnis“. Gal X klasėj su keliais klasiokais buvom sukūrę grupę, kurios pavadinimo neatsimenu, ir per mokyklos šokius visada su ja dainuodavom savo vienintelę dainą, nes žinojom, kad po pasirodymų gausim random laižiakų. Kokių 16 metų ėjau į tokius, pusiau legalius repo tūsus, kur atvarydavo Sindikatas, Vaiperis su Shmekla, Karoona, mūsų vietinis Vezhlys ir dar daug daug jaunimo iš visos Lietuvos. Atsimenu žiūrėdavau ir taip žiauriai pavydėdavau, kaip jie taško, ir taip žiauria norėdavau taip pat varyt, ir taip žiauriai nedrįsdavau.

Šiandien man beveik 33 metai, beveik Kristaus amžius, beveik pusę gyvenimo nugyvenau ir beveik supratau, kad žodžiui „beveik“ nebėra laiko.

Iš pradžių nedrąsiai pradėjau skleisti žinią, artimų tarpe, kad noriu padaryt gabalą, tada sau susigalvojau idėją ir tada, labai labai susikaupęs, užsiminiau apie tai Vitalijui, o jis sako: „Ateis laikas“. Praėjo gal metai, rašau: „Jau“ – ir va – skabom „Ruojaus Obuolius“, – feisbuke brūkštelėjo jis.

Gerbėjai gali būti tikri, kad tai ne paskutinis M. Stonkaus repo kūrinys – aktorius jau prieš kurį laiką intrigavo savo sekėjus, jog planuoja bendrą dainą su „Flying Saucer Gang“ vaikinais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)