Šis kūrinys yra populiarios Laurio latviškos dainos „Es tev apmulsis“ lietuviška versija.

„Mano klausytojai ir gerbėjai Lietuvoje to prašė metų metus ir pagaliau mes tai padarėme. Ir man tikrai patinka, kaip ši daina skamba jūsų kalba“, - pranešime spaidai sako Lauris. Lietuviška versija buvo sukurta kartu su Deivydu Zvonkumi.

2020-ieji Lauriui yra ypatingi metai. Šiais metais sukanka lygiai 10 metų, kai jis dainuoja lietuviškai. 2010-ais metais Lauris išleido dainą „Aš bėgu“ kaip eksperimentą, vėliau buvo išleista daina „Pasaka“, „Apkabink dar“, kartu su Liepa Mondeikaite, bei daugelis kitų dainų.

„Šis naujas kūrinys „Be tavęs nėra manęs“ yra tarsi padėkos ir meilės daina mano klausytojams Lietuvoje. Aš dėkoju iš visos širdies savo gerbėjams ir palaikytojams Lietuvoje už visus šiuos metus! Per šį laikotarpį koncertavau daugelyje Lietuvos miestų, sutikau tiek daug nuostabių žmonių bei suradau naujų draugų. Aš myliu Jus ir norėčiau kiekvienam savo gerbėjui asmeniškai pasakyti - Be tavęs nėra manęs!“ – sako Lauris.

Muzikinis „Be tavęs nėra manęs“ vaizdo klipas čia:

Originalo versija latvių kalba:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)