„Aš manau, kad šita daina yra labai gera pradžia būsimam albumui, – sako Jazzu prodiuseris Lauras Lučiūnas. – Nors ji yra kitokio skambesio, o ir muzikinė aranžuotė – neįprasta, tačiau Jazzu šioje dainoje atsiskleidžia tokia, kokią ją ir pažįsta ištikimi gerbėjai: įvairiaspalvis ir galingas balsas, jautrus atlikimas ir dainos žodžiai bei melodija, būdingi tik jai.“

„Kurdami šią dainą galvojome apie tai, kad ji turėtų būti pati pirmoji, skambanti Jazzu albume – kviečianti į jos namus, jos pasaulį, – kalba muzikos prodiuseris Anthony Marshallas, kurio studijoje Londone ir gimė kūrinys „Welcome“. – Aš esu įsimylėjęs Jazzu balsą. Jame identifikuoju stiprias emocijas ir tai man primena didžiuosius atlikėjus. Intuityviai žinojau, kad turime dirbti kartu. Pastarieji metai su Jazzu buvo labai graži patirtis. Studijoje visada būdavo linksma, mes nuolat ir daug juokėmės. Tai – šviesus laikas, ir mes norime juo pasidalinti su pasauliu.“

Jazzu taip pat sako, kad dirbti su A. Marshallu – ne tik garbė, bet ir didelis malonumas: viskas vyksta itin profesionaliai, bet kartu – pavydėtinai lengvai. Atlikėjai norėjosi, kad ir daina „Welcome“ taip skambėtų – be didelės įtampos. „Žmonės apie savo santykius šnekasi kasdieniška, paprasta kalba. Ir man labai norėjosi tokio gyvo monologo“, – pasakoja Jazzu.

Justė Arlauskaitė-Jazzu

Ši daina – iš pajautimo, kaip gera tobulėti, bet išlikti savimi ir išsigryninti savo jausmus. Ji – iš fantazijų, atvirų pokalbių, tvirtumo ir švelnumo kontrastų, iš visų meilės spalvų. „O juk meilė gali būti ir dvasinga, platoniška, ir geisminga. Tai gali būti net vieno vakaro nutikimas, kuris netikėtai virsta viso gyvenimo kelione. Žmonės man dažnai sako, kad rašau seksualią muziką. Tai ši daina yra tikrai erotiška! – linksmai kalba Jazzu. – Ir noriu pasakyti ypač moterims – neslėpkite savo seksualumo. Jūs esate gražios ir geidžiamos. O meilėje svarbi ne tik širdies, bet ir kūno kalba. Daina „Welcome“ – tai kvietimas kurti mūsų pasaulį dviese ir priminimas, kad stipriai mylint, net atsimerkus, gyvenimas atrodo kaip pats geriausias sapnas.“

Naujausią dainą „Welcome“ galite išgirsti paspaudę čia arba čia.

Kaip rašoma spaudos pranešime, artimiausia proga gyvai išgirsti šį gražios naujos pradžios kūrinį, o taip pat ir visus Jazzu hitus – jau vasario 16 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje: ten įvyks Jazzu koncertas „Mano namai“. „Koncertuosiu su savo dviem mylimom – lietuvių ir britų – grupėmis, mes visi puikiai praleisime laiką, todėl ateikite būtinai!“ – sako Jazzu.

Beje, DELFI eteryje Jazzu papasakojo ne tik apie daugiau nei metus įrašinėtą premjerą, laukiantį albumą ar koncertą, bet ir vos grįžus pasidarytas dvi naujas tatuiruotes.

Nuo šiol Justės krūtinę puošia akis, o ranką – pantera. Kokią reikšmę turi šie naujieji ir amžini dainininkės kūno piešiniai?

„Tai gali būti ir puma, ir pantera – kas ką įžvelgs. Tai yra vienas iš mano sielos, dvasios gyvūnų, vienas iš mano vedlių. O tarp krūtinės ir balso – visa matanti akis. Čia galima suteikti daug reikšmių, viena jų, kad matyti ir girdėti reikia širdimi, o balsas yra mano langas į pasaulį, pagrindinė kalba, su kuria susišneku su visu pasauliu“, – DELFI TV studijoje kalbėjo ji.

Jokia paslaptis, kad Justės kūną jau puošia ne viena tatuiruotė – to, kad rašalu išmarginti ornamentai jai išties susuko galvą, neslepia ir pati dainininkė.

„Dėl tatuiruočių esu išprotėjusi. Taip jau yra. Tikrai šįkart nepritempinėju joms reikšmių, buvo viskas apgalvota. Visa pavargusi po skrydžio nuėjau dar į tatuiruočių saloną ir pasidariau dvi tatuiruotes“, – nusijuokė pašnekovė.

„Esu gyvenime gana spontaniška, gerbiu savo kūną ir stengiuosi jį mylėti, bet visgi manau, kad oda mums skirta tik šiam gyvenimui, todėl aš su mielu noru ją puošiu taip, kaip gražu man pačiai“, – pridūrė ji.

Pasiteiravus, ar šiandien ji sugebėtų suskaičiuoti, kiek iš viso turi tatuiruočių, Justė juokauja, kad to seniai jau nebedaro.

„Po penkių tatuiruočių jau nustojau skaičiuoti, bet tai dar ne pabaiga“, – pažadėjo ji.

Visas pokalbis su Jazzu – vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)