Prieš koncertą prie įėjimo į klubą nusidriekė eilės gerbėjų, o šokių salė buvo sausakimša. Scenoje pasirodęs reperis OG Version sulaukė gausių plojimų, publika jo kūrinius dainavo drauge.

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų albume:

DELFI primena, kad Karolinos ir OG Version pora jau pirmosiomis jų romantiškos draugystės dienomis turėjo atlaikyti skandalą, kuriame buvo įpainiotas ir jau buvęs K. Meschino mylimasis R. Daškevičius. Sujudimas įvyko todėl, kad dabartinis merginos širdies draugas buvo vienas geriausių jos buvusio mylimojo R. Daškevičiaus bičiulių.

Po žinios apie Karolinos ir OG Version romantišką draugystę buvęs K. Meschino vaikinas Remis su grupe išleido dainą „Šaukštai po pietų“, kurioje apdainuojamas jį išdavęs draugas, kaip manoma, būtent minėtasis OG Version. Be to, OG Version (Dominykas Ježerys) ir „Flying Saucer Gang“ nutraukė bendrą muzikinį kelią, nors iki tol draugai aktyviai koncertuodavo kartu.

Kiek aprimus kalboms, OG Version nusprendė nelikti abejingu plačiai aptarinėjamai situacijai ir į ją sureagavo taip pat pasitelkdamas muziką. Atlikėjas išleido dainą, pavadinimu „Žmonės nesupras“, kuri vertinama kaip atsakas buvusiems bičiuliams.

Sulaukė dėmesio ir apdovanojimų scenoje

Prieš savaitę Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiuose apdovanojimuose M.A.M.A 2019 Karolinas Meschino bei OG Version buvo bene laukiamiausia pora. Daugelis tikėjosi, kad socialinių tinklų garsenybė atvyks ne viena, o su savo vaikinu Dominyku Ježeriu-OG Version. Tačiau renginyje Karolina pozavo viena ir jau prasidėjus renginiui.

Išjungus šviesas visi kviestiniai svečiai buvo kviečiami į salę, būtent tuo metu atskubėjo ir socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino, kuri fotografų būriui pozavo tamsoje.

Tiesa, tai ne vienintelė akimirka, kai dėmesys buvo atkreiptas būtent į Karoliną. OG Verson ir „Flying Saucer Gang“ skandalas taip pat neliko nepastebėtas, kai jau buvo paskelbta metų hiphopo grupė.

„Metų vadybininko titulą įteikčiau Karolinai Meschino, kuri per vieną naktį iš vienos hiphopo grupės padarė dvi grupes!“, – eteryje sakė šou vedėjas Mindaugas Stasiulis.

„Aš tave palaikau, nes man, žinok, tie reperiai irgi visi vienodi“, – kolegai scenoje pridūrė Justinas Jankevičius.

Tuo tarpu pati Karolina šiuo metu šypsojosi ir plojo. Be to, socialiniame tinkle mergina dėkojo šou organizatoriams už jai suteiktą dėmesį.

„Ir aš gavau šlovės minutėlę per M.A.M.A apdovanojimus. Ačiū už dėmesį. Super. Faina. Ačiū už įvertinimą. Dabar galėčiau būti prodiuserė, ar ne?“ – su šypsena su savo sekėjais bendravo K. Meschino.

Į repliką apie „vadybininkės sugebėjimus“ sureagavo ir grupės „Flying Saucer Gang“ lyderis bei buvęs Karolinos vaikinas. Savo instagrame reperis pasidalino akimirka iš M.A.M.A renginio ir pridūrė, kad jam patiko „Saulėno“ (M. Stasiulio kuriamas personažas) juokelis.

Išlydėjo mylimasis OG Version, pasipuošė seksualiu įvaizdžiu

Vakaro metu K. Meschino prasitarė, kad ją papuošė pradedanti dizainerė ir jos bičiulė Saulė Budaitė.

„Labai džiaugiuosi tokiu įvaizdžiu. Per „Žmonių“ apdovanojimus buvau rimtesnė, o dabar įvaizdis seksualus. Jei būčiau prisidėjusi ilgus plaukus, tai būtų padarę barbišką įvaizdį ir gal net vulgaru“, – DELFI pasakojo Karolina.

Ji taip pat juokėsi, jog atėjo pavėlavusi, todėl pozuoti fotografams teko jau užgesus šviesoms.

„Atėjau pasijuokti, kad nespėjau ant raudonojo kilimo ir atėjau pozuoti jau užgesus šviesoms“, – šypsodamasi sakė ji.

Įdomu tai, kad Karoliną į renginį išlydėjo jos naujas mylimasis OG Version, tačiau pozuoti jis nepanoro ir kartu renginyje nepasirodė. „Kai bus nominuotas, tada ir pasirodys“, – atkirto Karolina.

Nepaisant to, socialinių tinklų garsenybė ir muzikos atlikėjas sausio 31-osios vakarą buvo vienais iš bene labiausiai laukiamų svečių. Be to, ši diena Karolinai išties ypatinga. Ji ir Dominykas penktadienį taip pat pristatė savo bendrą muzikinį kūrinį, pavadinimu „Akimirka“.

Apdovanojimų užkulisiai:

Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)