Rugpjūčio 29 d. rengiamame muzikos festivalyje įspūdingus pasirodymus surengs Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, Mad Money, DJ Jovani, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Junior A“, „Jauti“ ir „Kabloonak“.

„Labai džiaugiamės, kad ir vėl galėsime pristatyti daugybę Lietuvos atlikėjų ne tik apdovanojimų scenoje, bet ir vasaros festivalio formate. Prieš dvejus metus startavęs festivalis parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų, norinčių mėgautis kokybiška lietuviška muzika“, – pranešime spaudai sakė „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.

„Didžiuojamės, kad jau trečią kartą rengiamas festivalis prisideda prie jaunų ir pradedančių mūsų muzikos scenos atlikėjų populiarinimo. Tikimės, kad tai vertina ir muzikos mylėtojai“, – teigė didžiausio Baltijos šalių koncertų rengėjo „Live Nation Lietuva“ atstovai.

Organizatoriai atskleidė vienoje gražiausių Lietuvos vietų – Raudondvaryje – vyksiančio festivalio „M.A.M.A. vasara“ atlikėjų sąrašą.

Rugpjūčio 29 d. čia pasirodymus publikai surengs Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, Mad Money, DJ Jovani, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Junior A“, „Jauti“, „Kabloonak“ ir kiti atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)