„Be savo gerbėjų palaikymo tikrai nebūčiau pasiryžusi koncertuoti arenoje. Jų susižavėjimas koncertu Valdovų rūmuose viską apvertė aukštyn kojomis. Koncertas arenoje – didžiulis žingsnis atlikėjui. Esu jauna, tik pradėjau savo muzikinę karjerą, todėl man jis – dar didesnis. Nepaisant to, netrukus pasirodys jau trečiasis mano albumas, o ankstesni du buvo labai sėkmingi, juose skambančios dainos suartino daugybę žmonių“, – pranešime spaudai sako Monika Pundziūtė-Monique.

Į „Siemens“ arenoje vyksiančio pasirodymo programą vieną ryškiausių šių dienų Lietuvos atlikėjų sudėjo geriausius kūrinius iš abiejų solinių albumų – debiutinio „Sun & Moon“ ir 2018 metais pasirodžiusio „Virš vandens“. „Dviese“, „Nenoriu grįžt namo“, „Man nebaisu“, „Virš vandens“, „Nauja istorija“, „Promise“ ir „Eurovizijos“ konkursui skirtas kūrinys „Make Me Human“ – tai tik keletas dainų, kurios pavasario viduryje skambės ypatingame Monique koncerte su orkestru.

„Mano didžiausias lūkestis yra padaryti taip, kad žmonės naujai išgirstų mano dainas, kurias jau yra pamėgę ir įsiminę, o taip pat, kad naujai išgirstų orkestrinę muziką. Šiuos du dalykus sujungus, atsiranda keistas, bet labai malonus jausmas – daina, kurią tavo širdis moka mintinai, staiga nustebina. Naujas skambesys, netikėtas posūkis, nauja forma, bet vis dar labai artimas tam, ką jau žinai. Tikiuosi, kad koncertui pasibaigus žmonės jausis praturtėję viduje, džiaugsis atėję ir nuostabiai praleidę laiką“, – kalba Monique.

Unikalias kūrinių aranžuotes orkestrui paruošė atlikėjos bendražygis, vienas iš geriausiai žinomų Lietuvos šių dienų popmuzikos kūrėjų Vytautas Bikus, taip pat kompozitoriai Kasparas Meginis, Edgaras Žaltauskas bei Leonardas Pilkauskas.

„Virš vandens“ – tai tarsi išnirimas virš visko, kas mus traukia gilyn. Ir jeigu paklaustumėte manęs, kas įkvepia kurti, atsakyčiau – gyvenimas. Kiekviena daina – tai mano kasdienė istorija, kurią noriu užrašyti, prisiminti ir pasidalinti“, – atskleidžia atlikėja.

Monika Pundziūtė-Monique vos per keletą metų tapo viena populiariausių šalies jaunosios kartos atlikėjų. Merginos kelias į šlovę prasidėjo 2015/2016 metų sezone vykusiame TV muzikiniame konkurse „X Faktorius“. Monique 2016 metų pavasarį tapo šio projekto nugalėtoja. Šiemet atlikėja tapo mokytoja kitame populiaraus muzikiniame TV projekte – „Lietuvos balsas“.

2018 m. M.A.M.A apdovanojimuose Monique buvo nominuota trijose nominacijose, triumfavo vienoje jų – pasidabino „Metų atlikėjos“ titulu. 2019 m. atlikėja buvo nominuota „Metų pop atlikėjo“ kategorijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)