Manto muzikoje, kaip ir kiekvieno iš mūsų gyvenime, telpa daugybė emocijų, išgyvenimų, džiaugsmo ir jautrių natų.

Visi esame skirtingi, su unikaliomis patirtimis, tačiau visi gyvename Vienam pasaulyje, dėl kurio turime stengtis, kurį turime saugoti ir puoselėti, įvairiausiomis prasmėmis. „Vienam pasaulyje" – taip vadinasi ir viena naujausių Manto dainų. Tai yra ir pagrindinė koncertinio turo žinutė, skelbiama pranešime spaudai.

Seniai po Lietuvą muzikinį turą organizavęs atlikėjas išduoda, jog šis metas – pats tinkamiausias susitikti su gerbėjais įvairiausiose šalies vietose. Ištikimų fanų – labai daug ir jų labai pasiilgta, o su naujaisiais – nekantru susipažinti. „Šis koncertinis turas man – išlauktas įvykis. Nuolat susilaukiu iš gerbėjų žinučių, asmeninių pasidalijimų apie savo išgyvenimus, jausmus, o taip pat ir klausimų, kada bus galimybė gyvai išgirsti mano muziką, susitikti savo mieste. Todėl visai neseniai kilo mintis, jeigu tiek daug susidomėjimo, tiek daug klausimų ir minčių sklando ore, kodėl nevystyti to dialogo susitikimuose gyvai. Taigi, po ilgokos pauzės, atėjo metas koncertiniam turui." – šypsosi atlikėjas Mantas.

Turą pavadinti vienos iš naujausių dainų pavadinimu sugalvojo pats atlikėjas. Jo manymu, mintis, kad esame vieno ir to paties pasaulio dalis turėtų būti aktuali ir svarbi kiekvienam. Tiek kalbant apie tarpusavio santykius, tiek apie sąmoningumą ir kasdienius pasirinkimus, kurie gali nulemti mūsų asmeninio ir visuomeninio gyvenimo kokybę. Ne tik mums, bet ir ateities kartoms. „Vienam pasaulyje – frazė, kuri talpina labai daug. Vieną prasmę galime rasti mano naujojoje dainoje, daugybę kitų aspektų – atskirame žodžių derinyje. Tai ir noras pabūti vienam pasaulyje, pasistengti geriau suprasti vienas kitą, tai ir galimybė pasidžiaugti buvimu drauge, ir mintys apie atsakingus pasirinkimus kasdien, saugant vieną vienintelį pasaulį, kurį turime." – pasakoja dainininkas.

Programoje su gyvos muzikos grupe skambės ir gerai žinomos dainos, ir nauji kūriniai: „Laisvi drugeliai", „Čiuožki", „Stok", „Dangus nesibaigia", „Vienam pasaulyje" ir kt. Laisvė, juokas, nuoširdumas ir šokiai – tai pagrindiniai programos elementai, kurie neišvengiamai pasikartos kiekviename turo koncerte.

Mantas koncertinį turą pradės kovo 8 dieną Panevėžyje, o kiek vėliau atvyks į Anykščius, Alytų, Jonavą, Vilnių, Marijampolę, Tauragę, Šiaulius, Palangą, Mažeikius, Telšius, Plungę ir turą užbaigs Birštone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)