„Būsime nugalėtojai net ir nieko nelaimėję“, sakė dainos „We Are the Winners“ muzikos ir žodžių autorius bei vienas projekto „LT United“ sumanytojų Andrius Mamontovas. Šiame projekte taip pat dalyvauja dar keturi garsūs muzikantai - Saulius „Samas“ Urbonavičius, Viktoras „Vee“ Diawara, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas. „Europoje pergales skina Lietuvos krepšinio rinktinė, tad kas, jei ne muzikantų rinktinė, gali užkariauti Europą dainomis“, mano Andrius Mamontovas, dar vadinamas projekto „LT United“ žaidžiančiu treneriu.

LTV prodiuseris ir „Eurovizijos“ koordinatorius Lietuvoje Jonas Vilimas taip pat teigiamai pasisako apie šį projektą. „Andrius ir Saulius tęsi prieš pusmetį duotą žodį dalyvauti atrankoje. Tai yra vyriškas žingsnis ir labai geras pavyzdys, kad pažadus reikia tęsėti. Todėl šį projektą visomis prasmėmis vertinu teigiamai, tuo labiau, kad grupėje yra muzikantų, kurie turi dalyvavimo ne tik nacionalinėje atrankoje, bet ir „Eurovizijos“ finale patirties“, sakė Jonas Vilimas.

2001 metais „Eurovizijos“ finale Kopenhagoje dalyvavusio Viktoro Diawaros nuomone, „Eurovizija“ yra didelis ir svarbus konkursas, kuriam kasmet sukuriama daug kūrinių, tačiau dainos „We Are the Winners“ sumanymas yra išties unikalus - tokio kūrinio nebuvo per visą „Eurovizijos“ istoriją. „Ši daina tikrai bus pastebėta televizijos žiūrovų“, mano Viktoras Diawara, prieš ketverius metus su „Skamp“ užėmęs aukščiausią vietą iš visų „Eurovizijos“ konkursų, kuriuose dalyvavo lietuvių atlikėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją