„Jūs nesiparinkit, aš viską padarysiu. Bus gerai! Ne prabėgam tas 3,5 valandos, o pabūnam“, – savo komandai arenos persirengimo kambaryje linksmai kalbėjo V. Bareikis.

O už durų jau ošė tūkstančiai žmonių, laukdami didžiojo šou, kuris netrukus buvo su kaupu išpildytas. Vidas parodė turintis tvirtus raumenis, visomis prasmėmis. O publika jį nešiojo ant rankų, taip pat – tiesiogine prasme, rašoma pranešime spaudai.

Įspūdingi šviesos sprendimai, 6 scenos, 100 ant jų dirbančių žmonių: net trys būgnininkai, šokėjos, pučiamųjų orkestras, VB Gang‘as, plikiai, kolegos atlikėjai – „8 Kambarys“, Monika Linkytė, GJan...

Stebint visa tai, nelengva būtų sutikti su Vido naujojo hito „Pažiūrėk į mane, mama“ eilute: „Tai, kuo niekas netikėjo, pavyko paprastai“.

V. Bareikis nuolat pasirodymus pabaigia pusnuogis – tai jau tampa tradicija. Tačiau Kauno „Žalgirio“ arenoje išsirengė ne tik jis, bet ir publika.

Iškart po renginio Vido gerbėjai „Ežero dugne“ vadino geriausiu metų koncertu. O pats atlikėjas, po įdėto milžiniško darbo gerai pailsėjęs Los Andžele, žada netrukus atskleisti artimiausius 2020 metų planus.

Sausio 31 dieną V. Bareikis sugrįš į Kauno „Žalgirio“ areną – ten vyks Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2019. Atlikėjas nominuotas net 5 kategorijose.

Na, o šiandien pasirodė jo areninio koncerto filmukas, kuriame įamžintos gražiausios didžiojo šou akimirkos bei nuskamba paties V. Bareikio sveikinimas klausytojams. „Naujųjų metų proga visiems jums palinkėčiau: mylėkit ir būkit mylimi. Tai yra pats svarbiausias dalykas, nes meilė ir didelės, atviros širdys išgelbės pasaulį“, – sakė atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)