Grupės vyrukai Linas ir Ovidijus teigia, kad nereikia pasiduoti ir greit nukabinti nosies, nes visi sunkumai anksčiau ar vėliau praeina, visos bėdos išsisprendžia. Atlikėjai įvardina šios dainos esmę – į gyvenimą reikia eiti su šypsena, puikia nuotaika ir labai gera muzika! Nes dabar tikrai geri laikai!

Dainos žodžių ir muzikos autorius Linas Vaitkevičius pasakoja, kad dainoje minimas išgalvotas personažas Saulius yra paprastas žmogus, kaip ir kiekvienas iš mūsų, tik jis yra optimistas, tad tuo ir įdomus. Nuolat besišypsantys „Žemaitukai“ Linas ir Ovidijus akimirkai surimtėja.

„mes patys tikriausi žemaičiai ir žinome, kokie stiprūs mokame būti. Linksmi taip pat. Linkime kiekvienam sugebėti pasisemti žemaitiškos energijos, ryžto, gebėti ir norėti išgirsti bei patarti, ne dirbtinai šypsotis, bet tiesiog išmokti bėdas spręsti su šypsena, išmokti pasitikėti žmonėmis ir naujaisiais metais nors kiek kitaip gyventi. Sakykit ką norit, bet dabar tikrai geri laikai“, – su jaukiomis ugnelėmis akyse pokalbį pabaigia kolegos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)