Praėjusiame amžiuje „Vaidilos“ teatras buvo vadinamas „skrajojamuoju“. Sekmadienį atlikėja ir dainų autorė A. Orlova su savo mylima publika šioje Vilniaus salėje taip pat atsiplėšė nuo žemės: abu koncertai buvo neįtikėtinai stiprios energijos, muzikinio ir vizualinio paveikumo, - rašoma pranešime spaudai.

Alinos Orlovos koncertas / Foto: Mantas Repečka

Įspūdingos šviesos, baltas fortepijonas, violončelė ir armonika: Alinai pavyko sukurti metų sandūros magiją. „Buvo labai gražu, labai gerai“, - sakė A. Orlova, sugrojusi du koncertus per vieną vakarą ir pabaigusi 2019-ųjų metų koncertų sezoną aukšta nata.

Alinos Orlovos koncertas / Foto: Mantas Repečka

Programoje nuskambėjo ne tik Alinos kūrybinė retrospektyva ar dainos, sukurtos pagal Antano Miškinio, Henriko Radausko, Annos Achmatovos ir kitų mėgstamų autorių žodžius. Smagiu siurprizu tapo bisui sugrotas „Hiperbolės“ hito „Aš dar dainuosiu“ koveris.

Kitąmet A. Orlova planuoja koncertus Lietuvoje ir užsienyje. O pavasarį pasirodys jos antrojo albumo „Mutabor“ vinilinė plokštelė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją