Prieš pat gražiausias metų šventes išleistas „Bjelle“ kūrinys, pačios autorės žodžiais, veikia tarsi apkabinimas žmonėms, kurie pridarė klaidų ir nedrįsta atsitiesti, ar jiems tiesiog labai labai nesiseka, rašoma spaudos pranešime.

„Daina tarsi prisimenu visus savo paslydimus, klaidas ir nesėkmes, kurios mane labai daug išmokė. Ačiū aplinkiniams ir susiklosčiusioms situacijoms, kad leidžia tobulėti ir mokytis“, – sako dainininkė.

Kartu su daina pasirodžiusiame minimalistiniame vaizdo klipe „Bjelle“ savo dainą atliko gyvai. Klipas nufilmuotas su operatorių Modesto Dubininko bei Mariaus Bendzelausko pagalba. „Man patinka tokio pobūdžio vaizdo klipai, kurie leidžia susitelkti ne į vaizdo kaitą, o į garsą, tarsi jį įprasmina“, – rezultatu džiaugiasi atlikėja, kompozitorė, pedagogė, radijo bei televizijos laidų vedėja.

Po šia gausybe atlikėjos titulų slepiasi ir daug nuveiktų darbų: „metai išties buvo darbingi - grįžau iš Islandijos, išleidau albumą „PLANet B“, jį pristačiau ne tik Lietuvoje, bet ir Japonijoje bei pietų Korėjoje, baigiau magistro kompozicijos studijas, įstojau į doktorantūrą. Ir man atrodo visa tai tik dar labiau priartina mane prie svajonių išsipildymo“, – sako „Bjelle“.

Prieš dvi žiemas išleidusi pirmąjį EP albumą „Kas tu Toks“ kartu su grupe bei projektu „Bjelle III“, šiandien Raminta ant scenos pasirodo viena, lydima tik instrumentų. Atlikėjos kuriamos dainos susideda iš keleto stilių derinių - roko, džiazo ir elektroninės muzikos, kurioje viena svarbiausių išraiškos priemonių - tekstas ir jo reikšmė.

Visur suspėjanti dainininkė nežada sustoti ir atsivertus 2020-ųjų kalendorių: „naujos dainos, įdomių formatų koncertai, naujų instrumentų kūrimas, studijavimas ir dėstymas, bei... pasidalinsiu muzikine patirtimi ne tik dainomis, bet ir paskaitomis, kurios skirtos plačiai auditorijai.“

„Bjelle“ – „Fixing Christmas“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)