D. Dargienė daugeliui buvo pažįstama iš vieno pirmųjų Lietuvoje realybės šou „Holivudas“. Moteris ten išgarsėjo kaip puikiai dainuojanti, vėliau išleido su savo dukra Une dainų albumą. Paskutinę dainą žinoma moteris su Une įrašė tada, kai dukrai buvo penkeri. Nors noras įrašinėti dainas niekada nebuvo dingęs, Unė pasinėrė į šokius, baletą, kartu su mama dalyvavo TV projektuose. Kaip pasakoja D. Dargienė, dukrai labiau už dainavimą rūpi šokis, o ji prijaučia muzikai, - rašoma pranešime spaudai.

„Susitikę su Stano prisiminėme, kad prieš 17 metų įrašiau labai gražią kalėdinę dainą. Tiesa, tada dainavau su savo penkerių metų sūnumi Matu. Stano šią dainą pakeitė, pavertė modernesne, patobulino melodiją. O aš dar kartą stojau prie mikrofono. Šį kartą man kompaniją palaikė Unė. Labai buvo įdomu pasižiūrėti, kas iš to pavyks. Rezultatas man patiko“, – pasakojo D. Dargienė.

Žinomą moterį ypač pradžiugino komplimentai iš S. Stavickis-Stano lūpų, kad ji vis dar puikiai dainuoja, o pats darbas buvo vienas malonumas. „Galbūt ši daina bus mano nauja pradžia. Turiu daug gražių dainų, bet jos vis neišvysta dienos šviesos. Esu romantikė, man patinka ramios, švelnios dainos, paliečiančios sielą. Deivydas Zvonkus man yra parašęs visą dainų albumą. Pats laikas pabaigti šį pradėtą darbą. Man muzika yra labai svarbi, aš visada norėjau ir noriu dainuoti“, – kalbėjo D. Dargienė.

Praeityje žinoma atlikėja pasakoja, kad grįžti į muzikos pasaulį skatina ne tik vidinis noras, bet ir aplinkiniai, kartais nepažįstami žmonės. „Visai neseniai mane užkalbino kasininkė. Klausė, kodėl aš nebedainuoju... Taip nustebau, kad žmonės mane vis dar sieja su dainavimu. Vadinasi, turėjau gerbėjų ir vis dar reiškiu jiems kažką. Galvojau, kad žmonės mane pamiršo, tačiau klydau. Labai malonu, kai svetimi skatina grįžti į sceną, padaryti dar kažką įdomaus ir gražaus“, – džiaugiasi D. Dargienė.

Artėjančių švenčių proga Diana kartu su Une savo klausytojams, gerbėjams ir draugams linki pačių gražiausių švenčių, sveikatos ir įsiklausymo į vienas kitą. „Noriu, kad žmones suptų geriausios emocijos. Visai nesvarbu, ką sako aplinkiniai, nenustokite siekti savo svajonių“, – sako D. Dargienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)