„10 metų. Tūkstantis istorijų” – toks bus jubiliejinio festivalio šūkis.

Daug scenų, pramogų ir galimybių patirti tai, kas nepamirštama, žadama organizatorių pranešime spaudai.

„Festivalis yra gyvas organizmas, kasmet – vis kitoks. Tačiau bendras „Galapagų” vaibas išlieka, nes jį kuria atvykstantys fantastiški žmonės”, – sako Blėka.

Zarasuose iš savo pirmtako – „Roko naktų” gimęs festivalis ilgainiui tapo vienu svarbiausių Lietuvoje vykstančių renginių po atviru dangumi. Praėjusią vasarą „Galapagai” pirmą kartą buvo surengti naujoje vietoje – Meironių lygumose, Palūšėje. Ant ežero kranto įkurtas festivalis dar labiau išsiplėtė: viena scenų atsirado „instagramiško” grožio Palūšės valtinėje, į kurią kursavo vandens taksi.

„Mums tai buvo naujas, didelis iššūkis, viską reikėjo sukurti nuo pamatų. Tačiau liko patys geriausi prisiminimai. Džiaugiamės, kad festivaliautojai atrado nuostabaus grožio gamtos kampelį – Palūšę arba pamilo ją iš naujo. 2020-ųjų vasarą „Galapagai” taip pat vyks ten - Meironyse, o kadangi švęsime jubiliejų – bus dar linksmiau”, – teigia organizatorius.

Festivalio veiksmas virs liepos 24-25 dienomis. Pirmieji „Galapagų” atlikėjai bus paskelbti kitų metų pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)