Ture pristatantis jau trečiąjį solinį albumą, Saulius Prūsaitis per kelerius metus tapo spalvingiausia Lietuvos scenos asmenybe. Ir tai pasakytina ne tik apie jo ryškiuosius kostiumus. Kiekvienais metais šis atlikėjas pritraukia vis didesnes gerbėjų minias, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

„Namo nereiks pareit“ tapo sėkmingiausiu dainininko koncertų turu. Panevėžyje, Mažeikiuose ir dainininko gimtojoje Marijampolėje prireikė papildomų koncertų. Kauno „Žalgirio“ arenoje laukiama maždaug 7000 gerbėjų, o naujametis koncertas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje taps pirmąja išparduota arena dainininko biografijoje.

„Vilnius – nuostabiausias miestas, bet turi vieną trūkumą – labai daug dirbti gyvenantiems jame reikia. Todėl neįtikėtina, kad jūs čia šiandien po visų darbų atėjote“, – sveikinosi jis.

Vilniečių laukė pašėlęs, smagus, romantiškas, energingas, jaudinantis ir svarbiausia – labai tikras ir nuoširdus koncertas, su garsiausiais S. Prūsaičio hitais ir jau spėjusiomis išpopuliarėti naujomis dainomis. Nusėdėti vietoje nebuvo įmanoma ir salė greitai virto didele šokių aikštele.

S. Prūsaitis yra ne kartą sakęs, kad nori, jog žmonės jo koncertuose užsimirštų ir maksimaliai atsipalaiduotų. Kiekvienais metais jam tai pasiekti pavyksta vis geriau ir geriau. Tiek laimingų veidų, kiek šį nepaprastą antradienio vakarą buvo „Siemens“ arenoje, vienoje vietoje nedažnai pamatysi.

Specialus, per visą salės ilgį sumontuotas, apšvietimas ryškiais šviesos pliūpsniais dažė ne tik sceną, bet ir visą parterį. Tai tik dar labiau stiprino dalyvavimo efektą ir bendrumo jausmą. Kiekvienas galėjo pasijusti tarsi nuosavoje scenoje arba moderniausioje diskotekoje, drauge su tūkstančiais bendraminčių.

Jei kažkas manė, kad visas koncertas kupinas pozityvios energijos, tai privalėjo sulaukti jo pabaigos, kai ta energija tiesiog sprogo su garsiausiais hitais „Norim šokti“ ir „39“. Žinoma, publika išsireikalavo pakartot. O po to – dar pakartot.

Tačiau turas „Namo nereiks pareit“ tęsiasi ir labai norintys pakartoti dar turi galimybę: gruodžio 18 d. – Alytuje, 21 d. (16.00 ir 19.00) – Panevėžyje, 27 ir 28 d. – Marijampolėje, 29 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 30 d. (18.00 ir 20.30) – Mažeikiuose, 31 d. – naujametinis šou Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)