Dainininkas įsitikinęs: jis – labai naminis žmogus. Gal todėl, kad tenka daug keliauti koncertuojant, laikas namuose tampa brangus ir vertingas. Belaukiant Kalėdų ypač norisi praleisti daug laiko su šeima – sparčiai augančia dukra Leonarda ir žmona, garsia drabužių dizainere, Agne Kuzmickaite, tačiau, kaip ir daugumai muzikantų, tai ne visada pavyksta.

Prasidėjęs turas „Namo nereiks pareit“ – anšlaginis ir itin intensyvus. Šiais metais dar laukia ne tik šou sostinėje, bet po du koncertus Panevėžyje, Marijampolėje, Mažeikiuose, pasirodymas Alytuje. Turo vyšnios ant torto: didysis šou Kauno „Žalgirio“ arenoje ir Naujųjų metų šventinis koncertas Klaipėdoje, - rašoma pranešime spaudai.

„Daug laiko praleidžiu studijoje, kelyje, repeticijose, koncertuose. Todėl visai logiška, kad naujos dainos klipe nusifilmavo visi mano grupės nariai. Jie – mano antroji, koncertinė, šeima. Jau ketvirti metai mes drauge, o tai gana ilgas laikas šių dienų greitai kintančiame pasaulyje. Susigyvenome vienas su kitu. Žinoma, į asmeninius santykius nelendame, išlaikome darbinę ribą. Bet tai žmonės, su kuriais tikrai galiu ir į ugnį, ir į vandenį. Tiesą sakant, jau ten su jais ir esu pabuvojęs“, – sako S. Prūsaitis.

S. Prūsaičio koncertinis turas „Namo nereiks pareit“: gruodžio 17 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 18 d. – Alytuje, 21 d. (16.00 ir 19.00) – Panevėžyje, 27 ir 28 d. – Marijampolėje, 29 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 30 d. (18.00 ir 20.30) – Mažeikiuose, 31 d. – naujametinis šou Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)