Aprimus vasaros koncertų maratonui Justinas Jarutis grįžo prie kūrybos.

„Po vasarą pavykusio koncerto Trakų pilyje, ruduo buvo darbingas. Prirašiau nemažai dainų, atėjo laikas parodyti, kas man čia išėjo. Startuoti noriu su kūriniu „Anymore“. O daina gimė visai paprastai: vieną dieną sėdėdamas pas Paulių Vaicekauską – Plucando studijoje pats sau po nosimi niūniavau melodiją ir grojau gitara. Paulius susidomėjęs paklausė kas tai – nuo to viskas ir prasidėjo“, – intriguoja Justinas.

Justinas Jarutis

„Tai daina apie išsiskyrimą. Kai pabėgimas atrodo geresnis variantas, nei likimas komforto zonoje, kai ateina laikas sau pripažinti, jog atėjo tam tikro etapo pabaiga. Šis kūrinys taip pat yra apie stiprybę, kurios prireikia norint padaryti pokyčius gyvenime, apie žinojimą, kad laikas keisti kryptį“, – apie kūrinį kalba atlikėjas.

Dainos vaizdo klipą nufilmavo operatorius Petras Skukauskas, choreografiją kūrė Šarūnas Kirdeikis su šokėjais, o stiliumi rūpinosi Giedrė Anužytė. Stilistė prieš metus filmavosi atlikėjo dainos „It’s My Fault“ klipe Šri Lankoje, rašoma spaudos pranešime.

„Kiti metai man atneš naujų iššūkių – kovo 13 d. koncertuosiu didžiausiame savo koncerte Kauno Žalgirio arenoje. Noriu lipti ant scenos su stipriu repertuaru, todėl tikiuosi, kad šią dainą mano klausytojai pamils, o gal iki koncerto net žodžius spės išmokti“, – šypsosi J. Jarutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)