Įsiklausius į naujos dainos žodžius, galima aiškiai suprasti, kad tai tų pačių dviejų žmonių iš praeitos dainos gyvenimas, rašoma pranešime spaudai.

„2Kvėpavimo“ nariai sako, kad per kelias dainas išsitęsusią istoriją jie kuria sąmoningai ir neatmeta galimybės, kad ji bus ir dar pratęsta.

„Niekas nežino, kada ir kuo ji baigsis. Tie herojai gyvena drauge su mumis. Gal ateityje jie gyvens ilgai ir laimingai, o gal – trumpai ir laimingai. Pamatysim“, – intriguoja jie.

Lyriniai abiejų dainų herojai – ta pati jauna ir pašėlusi porelė: mergina be stabdžių ir vaikinas, kuris eina dėl jos iš proto, nesistengia jos keisti ir palaiko net beprotiškiausius sumanymus. „Jie kvėpuoja šia diena, mėgaujasi gyvenimu. Jie kupini aistros ir ryžto. Jie nebijo rizikuoti, laužyti taisyklių. Jie – laisvi“, – sako vienas dainos autorių „2Kvėpavimo“ narys Denisas.

Paklaustas, kokios sąsajos tarp dainos ir populiaraus taip pat vadinamo filmo, Denisas sako, kad tiesioginių – jokių, bet filmas – vienas jo mėgiamiausių. „Dainoje, kaip ir filme, jaučiamas adrenalinas. Gal tai juos sieja?“, – sako „2Kvėpavimo“ nariai.

Naujos dainos „Greiti ir įsiutę“ klipas yra čia:

„2Kvėpavimas“ šiuo metu įrašinėja debiutinį albumą, kuris turėtų pasirodyti kitais metais, ir bendradarbiauja su koncertų agentūra „Promostar“. „Rengiamės ir pirmiems pasirodymams scenoje, o kvietimų atlikti bent kelis kūrinius vis daugėja. Tai ne tik stebina, bet ir be galo džiugina, nes be muzikos mes gyvenimo neįsivaizduojame“, – sako „2Kvėpavimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)