Kitą vasarą, liepos 31 – rugpjūčio 2 dienomis, festivalis vyks jau aštuntą kartą. Festivalio organizatoriai deda visas pastangas, kad kitų metų renginys būtų dar įspūdingesnis.

Kaip rašoma pranešime spaudai, tikimasi, kad tomis dienomis Lietuvos liaudies buities muziejuje susirinks dar daugiau muzikai neabejingų žmonių. Bilietus į kitų metų renginį bus galima įsigyti jau nuo lapkričio 14 d. 10 val.

Būtina atkreipti dėmesį į bilietų pakeitimus – šiemet jie bus parduodami iškart su apgyvendinimo bilietais. Vartotojai galės rinktis iš kelių variantų: pirkti tik festivalio bilietą be apgyvendinimo arba pirkti bilietą, į kurio kainą įskaičiuotas mokestis už konkretų palapinių miestelį.

Festivalio bilietų su apgyvendinimu bus keturių rūšių: festivalio ir žalio kempingo bilietas, festivalio ir mėlyno kempingo bilietas, festivalio ir geltono kempingo bilietas, festivalio ir balto kempingo bilietas.

Atskirai paprastų palapinių miestelių bilietai nebus parduodami.

Praėjusių metų renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją