„Daina „Visa širdim“ – apie gyvenimą netaupant, apie kvėpavimą pilnais plaučiais ir, žinoma, meilę. Dainos žodžiai – siek, auk, kurk, geisk, būk, sveik, rask, leisk, rimk ir paprasčiausiai mylėk – tarsi laimingos dienos kasdieninis receptas. Jis tinka ir žmogui, ir miestui“, – apie dainą pranešime spaudai pasakoja Laura.

„Dainos „Visa širdim“ vaizdo klipe norėjosi Šiaulius parodyti iš netikėtos, gal kam neatrastos ir nežinomos pusės. Norėjosi atrasti tas kitas, nematytas Šiaulių sienas. Juk Šiauliai nėra tik Kryžių kalnas, Dviračių muziejus ar „Auksinis berniukas“. Filmavome gatvės meno plenero „Saulės pagrobimas“, meninių akcentų plenero „(NE)ATRASTI ŠIAULIAI“ kūrinius, kitas, mažiau žinomas Šiaulių vietas. Filmavome menininkų darbus, kurie kuria mūsų miesto tapatybę, jo veidą. Tikiuosi, kam mums su operatoriumi Roku Baškiu pavyko ir žmonėms, pamačiusiems klipą, Šiauliai patiks, – viliasi moteris. - Aš esu Šiauliai, o Šiauliai šiandien šviečia. Ir žinią apie mūsų miestą reikia skleisti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)