„Žmonės prieina ir nuoširdžiai gailisi, kad mums nepavyko tapti šeima sakydami – „Skaičiau, Mariau spaudoje apie jūsų žmoną, žinokit, graži ta jūsų žmona, bet Irūna būtų labiau tikusi“. Arba pasitaiko dar keistesnių klausimų – „Mariau, per televiziją sakė, kad jums gimė mergaitė, o Irūnai berniukas. Jie susipainiojo ar jums gimė dvynukai?“ Tačiau labiausiai pritrenkė neseniai nutikusi istorija. Po koncerto Kaune prie mūsų priėjo žmonės su gėlėmis. Stoviu aš, Irūna ir man padovanoja puokštę sveikindami antrą kartą tapus tėčiu. Ir dar ilgą palinkėjimą pasako, kad branginčiau Irūną ir t.t.“ - prisimena M. Jampolskis.

Marius ir Irūna tik šypsosi girdėdami tokius palinkėjimus ir prisipažįsta, kad per dešimt metų nė karto nėra susipykę, rašoma pranešime spaudai.

„Gal iš tiesų būtumę geri sutuoktiniai“, – juokauja atlikėjai.

Šiandien savo kūrybos gerbėjams duetas pristato naujausią dainą – „Kas mus jungia“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)